Anul acesta in drumul nostru spre Lefkada am hotarat destul de tarziu sa ne cazam la Meteore sa le mai vedem o data.
Cum planul de acasa nu se potriveste niciodata cu cel din targ dupa o aglomeratie infernala pe ultimii 40 km am ratat intrarea la manastiri asa ca am umplut timpul pana la cina cu o bere rece la barul hotelului Kosta Famissi unde eram cazati!
Hotelul este situat central aproape de Meteore si din apropierea lui, din parcare, este o panorama superba spre manastiri!
Hotel putin cam chicios dar curat, camere mici dragute si dotate suficient pentru tranzit! Eu unul nu vad de ce ar sta cineva mai mult de 2-3 zile!
Cina am servit-o la o terasa din apropiere, ne-am mai plimbat putin, apoi am revenit la barul hotelului unde nu trebuia sa consumi neaparat de la ei mai ales ca nu prea era tot timpul cineva acolo!
Dimineata, micul dejun acceptabil, nu plecai nemancat, in orice caz a fost peste MD-ul de la hotelul unde am stat apoi!
Daca nu vizitezi Meteorele nu as recomanda sa ramai aici, pierzi mult timp pe drumul spre sud! Una peste alta raport calitate pret hotelul merita banii!
Trimis de Dumitrescu Ion in 18.04.18 21:27:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki Platamonas
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dumitrescu Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 40&ridAnt=85468
- Apr.2019 Hotel Kosta Famissi - Kalambaka — scris în 07.05.19 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Kosta Famissi Hotel — scris în 22.04.17 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Tipic grecesc — scris în 06.10.13 de fanespoitorul din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Merita — scris în 04.08.13 de Coste din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Cazare in conditii foarte bune la Kosta Famissi — scris în 04.07.13 de VYK_CIVIC din MAGURELE, ILFOV - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Hotel Kosta Famissi — scris în 18.06.11 de Gabriel din TIRGU MURES - RECOMANDĂ