Buna ziua, mai intai.
Am fost si eu ca tot omul in Antalia-Belek unde-i cald si bine si unde se mananca la discretie.
Toate bune si frumoase dar vreau sa va atrag atentia cu alegerea excursiilor optionale care dupa parerea mea sunt o oarecare teapa.
Si adica: reprezentantul agentiei de acolo va da intalnire a doua zi dupa sosire in jur de ora 9 pt. a va alege excursiile optionale si face asta pt. ca dvs. sa nu aveti timp sa va informati pe la altii (romani sau turci, etc.) despre realitatea acestor excursii.
O sa vorbesc intai de croaziera cu vaporul care e un kitch total. te duce o ora dus si una intors cu autocarul pana la vapor pt. ca apoi vaporul sa mai faca vreo 3 ore intr-un fel de cerc.
Pe vapor totul e tras de par in afara de aglomeratia care te streseaza ca nu vei gasi un loc ca lumea. Baia cu spuma si muzica la maxim iti sporeste neplacerea. Masa e aproape ok dar daca te gandesti ce ai lasat la hotel atunci poti regreta.
Toate astea pt 60 eur de persoana si mai apoi dupa vreo 2 zile afli ca particularii de pe plaja, cei cu paraseilingul te duc in 2 ore cu o barca rapida in acelasi loc, la cascada si chiar mai aproape de ea, faci baie in acelasi loc si totul la30 eur de persoana, conditia e sa fii vreo 5-6 pers. Apoi te intorci la hotel unde ai tot ce trebuie si totul la jumatate pret.
La fel si cu Hamam-ul pe care il poti negocia la hotel la acelasi pret ca in oras.
"Excursia" la cumparaturi e tot un fel de teapa pt. ca magazinele la care te duc au preturi f. mari si degeaba negociezi pt ca minimul e totusi mai mare decat normal.
Cam asta e, asa ca nu va grabiti si informativa mai intai.
Trimis de constantin59 in 10.08.19 13:57:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (constantin59); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@constantin59: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Excursii opţionale din regiunea Antalya, #EXCURSII OPȚIONALE - MED.» ANTALYA" (deja existentă pe sait)
Unde ați fost cazați, în Belek?
O excursie similară am făcut anul trecut cu 15euro / persoană, achiziționată de la o agenție locală din Kemer. Și să nu uit, prețul l-am negociat...
Noi am stat la Delphin Platinum, unde a fost mult peste așteptări și am mers in croazieră cu barca piraților, am plecat la 9 și am revenit la 4. A fost super fain. Barca din lemn, doar români, prânzul delicios (paste cu pește, pui și salată). 3 opriri pentru baie și tradiționalul salt al piratului. Culoarea mării... de vis. Nu a fost aglomerat deloc, din contră. Cred că am plătit undeva la 100 euro, doi adulți și un copil
@calincheita:
”Noi am stat la Delphin Platinum, unde a fost mult peste așteptări
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
- Oct.2024 Pamukkale un must do in Turcia — scris în 13.11.24 de Ella Elle din CâMPIA TURZII [CJ] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Manavgat optiune de o zi in Side — scris în 02.07.23 de sempreturist din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Hammam? Mai gândiți-vă — scris în 05.06.23 de LilyC din INSULELE CANARE - nu recomandă
- Oct.2022 Manavgat – sau cum sa descoperi frumusetile Antalyei — scris în 02.11.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Sanus Per Aquam la Diamond De Luxe Hotel & Spa — scris în 27.11.23 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Oct.2019 [excursie Alanya] Într-un vârf de munte, pe malul mării – Cetatea Alanya — scris în 15.12.19 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2019 [excursie Alanya] Pe locul 2, după zborul cu balonul — scris în 16.10.19 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ