In luna iulie am profitat de cateva zile de concediu pentru a vedea ceea ce am urmarit mai mult pe camere web: transfagarasan-ul.
Desi a fost extrem de cald iar in week-end foarte aglomerat, s-a meritat sa mergem atitia km.
Ne-am cazat initial in Cartisoara, unde am vizitat casa memoriala badea Cartan si apoi in Olanesti la pensiune Mircea - in orice caz, am dat de gazde f primitoare in ambele locatii, pe care le recomand de asemenea.
Atasez cateva poze mult mai graitoare decat un simplu review care subliniaza ceea ce stim deja: ce tara minunata avem!
Trimis de CATAAS in 20.08.12 14:45:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSFĂGĂRAȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CATAAS); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Excursie Transfagarasan" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
Fiind un review plasat la o rubrica “de calatorie”, nota acordata la cazare va fi anulata, te rugam sa dai calificative pentru aspectele ce tin de acest tip de review (distractie, cadru natural).
Ne-am bucura sa gasesti timp sa scrii cateva cuvinte si despre cazarile avute - in rubricile de cazare respective, insa (de exemplu rubrica Pensiunii Mircea o gasesti aici amfostacolo.ro/hotel.php? ... lanesti&id=9895)
- Oct.2024 Transfăgărășan în culori de toamnă, un loc care m-a încântat și m-a încărcat pozitiv! — scris în 21.10.24 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Pe Transfăgărășan, din nou — scris în 21.08.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Transfăgărășanul - așa cum l-am văzut eu — scris în 26.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Transfăgărășan — scris în 25.07.22 de A Mihai din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2021 Pe Transfăgărășan, în prag de iarnă — scris în 18.10.21 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Transfăgărășan — scris în 09.12.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 O noapte la cort pe Transfăgărășan — scris în 21.08.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ