Am gasit destinatia pe net, am ales la intimlare hotelul esperia dar am tinut seama putin de parerile turistilor care au fost in vacanta inaintea mea.
Hotelul este multumitor, nu sunt toate camerele renovate dar sunt curate, zilnic se face curatenie. Noi am ales demipensiune, alimentele oferite dimineata sunt cam aceleasi, la cina insa felurile de mincare au fost altele si au fost delicioase. personalul este super, daca comanzi produse din meniul lor ti se face reducere la nota de plata si iti aduc un desert cadou din partea casei.
Plaja este frumoasa cu apa curata si este plina de familii cu copii. insula este superba la 1 km de Pefkari este Potosul unde poti face cumparaturi, plimbari si multe alte lucruri.
Din Potos poti merge in Theologos un sat de munte tipic grecesc atit de frumos incit iti taie respiratia, case albe frumos asezate, stradute inguste, taverne unde poti minca carne de miel la rotisor si primesti din partea casei vin, suc pentru copii si prajituri delicioasE.
Pe insula ai ce face o zi poti sa o rezervi pentru a face turul insulei.
Trimis de troanta in 01.07.12 16:21:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: corfu, villa viky
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (troanta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, in rubrica "Esperia Hotel [Pefkari]" (deja existenta pe site)
- Jun.2019 Nu recomand!!! Nu camere / nu mancare / nu personal — scris în 09.07.19 de pirvulescudaniel din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2018 Per total ok, dar nu recomand pentru familii cu copii — scris în 25.09.18 de Severinna* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Thassos nu e Grecia — scris în 12.08.17 de Robert78 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Teribil — scris în 02.01.18 de MONNICA din BUCURESTI
- Aug.2015 Fara pretenţii, camere mici — scris în 13.10.15 de nicky28tm din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Mai mult decat am asteptat... — scris în 28.06.15 de Reddington din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Dezamagitor — scris în 14.10.14 de hcv din BUCUREșTI - nu recomandă