Eros Motel2 / MENIU
După nume, s-ar spune că are altă destinație, dar chiar e un motel de tranzit excelent
Am ajuns aici cu o zi înaintea sejurului din Lefkada de anul acesta - pentru un popas de o noapte. Rezervarea - prin booking, desigur.
Am fost apelat de la recepție când tocmai ieșisem de pe autostradă la Blagoevgrad, mai având de parcurs doar defileul Strumei. Am spus că ajungem cam într-o oră, ceea ce am și reușit.
Ajunși la recepție, formalitățile au durat foarte puțin și am primit cheia de la cameră. Camera era deasupra terasei de vară a restaurantului, dar nu ne-au deranjat cu nimic, am putut dormi fără probleme.
Au și ei parcare supravegheată video, wifi gratuit și frigider în cameră, iar camera e destul de mare, bine mobilată și cu aer condiționat pe deasupra.
Baia e tip „bulgăresc”, cu dușul pe WC. ;) Asta e moda la ei...
Fără mic dejun, dar la recepție e și un bar unde am luat o cafea la plecare (2 leva).
Un foarte bun loc de cazare pentru tranzit.
Trimis de Dragoș_MD in 26.09.17 23:17:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.54567940 N, 23.27098110 E - neconfirmate încă
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmasterX: confirm - poziționarea e corectă.
Se poate parca și în fața motelului (vreo trei - patru locuri), cât și în parcarea alăturată, mult mai încăpătoare.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
- Sep.2021 La fel de bun ca prima oară pentru tranzit — scris în 21.09.21 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Perfect pentru tranzit — scris în 26.07.19 de adighh din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Excelent! — scris în 20.08.18 de cristic66 din IAşI - RECOMANDĂ