Studiourile nu isi merita banii!
Baia are in jur de 1,5 mp, e foarte inghesuita cu diverse obiecte care ar trebui sa stea intr-o debara a vilei (ex. : ligheane, galeata pentru mop, etc.), apa de la dus abea curge, iar prosoapele se schimba doar o data la 8 zile (la un hotel de 4 stele, care ar fi costat cat acest studio ar fi fost schimbate zilnic).
Barul de la piscina: o adevarata escrocherie! Un pahar de suc/bere, o cana de cafea, sau o inghetata (un cornet mic cu un glob de inghetata de vreo 30-40 gr.) Costa de la 2 Euro in sus, si, mare atentie aici! Nu ai voie sa vi cu o cana de cafea din camera sau cu o sticla de suc si sa stai la o masa de la piscina! De ce? Pai altfel cine le-ar da lor 3 Euro pe un suc, cand il poti lua de la super-market cu 2 Euro baxul? Nimeni! Oricum, spre deosebire de pranz, cand e foarte cald, seara ar fi perfect sa faci baie in piscina, dar oare ai voie? Nu! De ce, nu stiu, nici eu nu am inteles asta!
Cat despre locurile de parcare, daca vii pe la ora 13 de la plaja toate sunt ocupate de cei de la alte vile, fara piscina, care vin si platesc 10 Euro doar pentru a se racori.
Cam atat am avut de spus, dar e doar parerea mea.
Trimis de Alexandra1995 in 10.07.13 13:41:30
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexandra1995); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.71064210 N, 24.75321060 E - neconfirmate încă
Setul de impresii şi recomandări aparţinând unui autor sub 16 ani, va fi publicat, cf cutumei, fără note. Notele vor fi restaurate după mutarea în secţiunea sau categoria AmfostAcolo jr., preconizată a fi înfiinţată în viitor pe sait.
- Aug.2017 Locatie impresionanta la Eric's Apartments & Studios — scris în 04.09.17 de lumi27 din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Dezastru — scris în 11.07.17 de gabiii din ROMANIA
- Jun.2017 Vila Eric's - totul a fost ok — scris în 28.06.17 de StefanMM din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Din nou la Eric — scris în 14.08.13 de nicknick din BUCUREşTI - RECOMANDĂ