![](/images/printer_off_32.png)
Desi am stat 7 nopti chiar nu stiu cand au trecut... totul la superlativ!
Camera spatioasa, zilnic curatenie si schimbat prosoape, asternuturile se schimbau la 2 zile.
Piscina era in fiecare seara curatata cu un fel de aspirator si facute testele de ph, etc. Plaja cu nisip fin deasemenea foarte curata.
Mancarea super buna si foarteeee diversificata. Aveau meniu special pt copii, meniu cu mancare dietetica, in fiecare zi ori la pranz ori seara gaseai peste (peste care la alte hoteluri lipseste cu desavarsire din meniu) si multe, multe alte feluri. Chiar am asistat intr-o seara cand am ajuns mai tarziu la masa cum master chef (avea pe halat tot felul de embleme care reprezentau diplome obtinute) a venit, a verificat si degustat toata mancarea.
Echipa de animatori (cam 6-7 pers) isi incepeau programul la piscina la ora 10 cu gimnastica, aqua gym, polo si tot felul de jocuri ca nici nu stii cand trecea timpul.
Atat de incantati am fost de acest hotel, de servicii, de amabilitate, de curatenie incat ne-am hotarat ca in septembrie sa mai petrecem un sejur acolo!
Trimis de roxi_iv in 11.07.12 19:33:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: kusadasi - onder hotel, pigale, adakule, carpe diem
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (roxi_iv); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@roxi_iv: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jul.2015 Ephesia Hotel – vacanță de vis — scris în 03.08.17 de sunflower din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Ephesia intre vis si realitate — scris în 16.09.12 de beberadutoiu* din TG JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Un vis, un basm unde zinele exista. — scris în 26.08.12 de Adelhaidee din TG-JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Un hotel de 10 stele — scris în 10.07.12 de catalyna1986 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Hotel Ephesia - locul unde paradisul atinge pamantul — scris în 20.10.11 de lacrimalove din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Un hotel foarte bun! — scris în 15.02.12 de andreea_kamelya din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 SERVICII DE 5 *, LOCATIE DE 3 * — scris în 21.01.12 de nely din GALATI - RECOMANDĂ