Hotelul are 4 stele pentru existenta spa-ului. Altfel, are 2 1/2.
Camere mici, mobilier vechi. E renovat pe alocuri, dar calitatea e... spre zero. Noi a trebuit sa schimbam camera pentru ca suiera vantul pe sub usa atat de tare incat nu se putea sta in camera de curent si zgomot (camera initiala era vis-a vis de lifturi).
Mancare putina si f putin diversificata. Nici macar apa nu primesti gratis. Iar la ora la care se spune ca se incheie masa, se strange toata mancarea, indiferent de cati clienti mai sunt in restaurant. Oricum, tavile se golesc la scurta vreme dupa inceperea programului de masa si se reumplu numai daca insisti. Altfel, mananci ce gasesti.
Am avut ghinionul sa ajungem in plina renovare a statiunii (se refaceau strazile). Era zgomot si praf peste tot. Toata statiunea era rascolita, inclusiv prin padurea din jur. Probabil la anu' va arata bine.
Accesul la lacul Ursu e permis numai in lunile iulie si august si numai in intervalul orar afisat de ei: pauza intre 13-15.
Celalat lac era deschis, dar pe noi nu ne-a tentat (!! )
Noi nu vom reveni acolo in curand, iar daca vom reveni cu siguranta nu ne vom caza la acest hotel.
Trimis de ipurcaroiu in 02.10.09 14:03:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ipurcaroiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.60201800 N, 25.08824000 E - CONFIRMATE
- Oct.2022 Vacanta ratata — scris în 26.10.22 de Mar1968 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 ANAT trebuie să revizuiască unele clasificări / Când 4 * sunt vreo 3* — scris în 15.08.20 de Igas din BISTRIţA - nu recomandă
- Oct.2019 ÎNȘELĂTOR, gust amar — scris în 10.11.19 de ANITA96 din BâRLAD [VS] - nu recomandă
- Apr.2018 Sejur Danubius Sovata — scris în 21.04.18 de Raduh din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Dezamagire — scris în 29.01.18 de nhj din SIBIU - nu recomandă
- Sep.2017 Un hotel de doua stele — scris în 07.09.17 de roxyyy din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2017 O experienta neobişnuita. — scris în 02.08.17 de valentina irina din PLOIESTI - RECOMANDĂ