Hotel cu servicii foarte bune, situat insa la periferie
In interes de business fiind, am cautat un hotel de 4* undeva cit mai aproape de centru, pentru ca aveam nevoie si de cazare si de sala de conferinta, in centru.
Am avut ghinionul sa ma suprapun ca perioada cu un urias congres medical international care se pare ca a inghitit toata capacitatea de cazare a Belgrad-ului.
In tot orasul, singurul hotel unde am gasit camere disponibile a fost hotel Elegance 3*, situat la periferia Belgrad-ului, aproape de podul Panchevo.
Neavand incotro, cu mare stringere de inima, am rezervat aici; review-urile de pe AFA si de pe site-urile straine aveau totusi darul de a ma mai linisti putin, in marea lor majoritate laudand hotelul.
Hotelul are circa 45 de camere si o parcare generoasa, fiind dispus chiar pe marginea soselei.
Inca de la sosire, am fost intimpinati cu un “buna ziua” stalcit de catre receptionera blonduta, care mi-a marturisit apoi ca are ceva rude indepartate sosite din Romania.
Hotelul este foarte curat, atit in camere, cit si in spatiile comune; sarbii sunt extrem de permisivi cu fumatul in locurile publice, drept pentru care un nefumator nu s-ar simti confortabil in fumul din lobby sau din restaurant.
Camera este mobilata decent, am avut un pat dublu, 2 noptiere, AC, un mic birou, telefon, minibar, dulap; toate din pal.
Internet peste tot: cablu in camere si wifi in restul hotelului.
Baia arata foarte bine: consumabile si prosoape de buna calitate, toate branduite, o polita extrem de utila si generoasa situata deasupra vasului de WC (in afara politei de la oglinda), uscator de par, vreo 3 dispensere cu: folii de plastic de unica folosinta pentru vasul de wc, pungute mici pentru igiena etc; Cadita de dus cu cabina perfect etansa, fereastra in baie si sfoara pentru intins rufe.
Micul dejun ok, clasic deja, cu mezeluri, brinzeturi, legume proaspete, cereale, lapte, ceaiuri, cafea, iaurt samd
Personalul extrem de amabil, bun vorbitor de engleza, tot timpul prezent si foarte atent la necesitatile noastre.
La final, am constatat ca am avut consumatii pe care nu le pusesera pe nota, considerindu-le din partea casei.
Media generala a hotelului va fi, din pacate, stricata de locatia lui, desi in cazul in care circuli cu taxiul, in 10-15 min maxim esti in centru.
Sa si explic: in Belgrad, pe majoritatea marilor artere, pe banda unu circula doar taxiuri si autobuze; asa ca , in timp ce pe banda doi se merge in coloana, bara la bara, pe banda unu zbori de-a dreptul:)
Trimis de Chloe in 30.11.11 14:59:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.86191100 N, 20.47842100 E - CONFIRMATE
pretul a fost aprox 40 euro / camera cu mic dejun inclus
- Jun.2023 Hotel Elegance Belgrad 3* — scris în 18.11.23 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O noapte la Elegance (Belgrad) — scris în 27.09.17 de titus29 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Elegance, eleganţă şi bun gust în Belgrad — scris în 04.11.13 de ariciu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Foarte prietenos! — scris în 15.09.13 de offroadbucegi din SINAIA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un hotel bun pentru tranzit — scris în 01.09.13 de marcelasib din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Un hotel F bun!... dar departe de oras. — scris în 03.06.12 de BogdanS din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Hotel Elegance - Belgrad — scris în 22.05.11 de marius.covaci din GALATI - RECOMANDĂ