Vacanta in Tunisia la acest hotel pt mine a fost extraordinara. Putina dezorganizare la noi la aeroport in Cluj, dar de acolo totul ok. Am ajuns seara la ora 6 in Tunisia si de acolo ne-a asteptat un microbus care ne-a dus la hotel.
Hotelul extraordinar, camere mari frumoase, curate si tot ce mi-am dorit.
Mancare multa si buna era de unde sa alegi, (bineinteles pt oameni normali, nu fite).
Plaja curata pot sa spun doar intr-o zi erau alege dupa ce sera a fost furtuna. Oricum nu a mai contat cand restul a fost minunat.
Curatenia in camere se facea in fiecare zi.
Acum ce sa spun, cluburi si cate cele ce vor unii nu prea am vazut. In schimb liniste, locuri de joaca pt copii, personal amabil si curatenie a fost. Si mancare multa.
M-am simtit bine si cine are nevoie de o parere sau poze sa ma contacteze pe mail: anca_angela_2007@yahoo. com.
Trimis de muresan anca in 10.08.09 16:24:10
- A fost prima sa vizită/vacanță în TUNISIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (muresan anca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.78273000 N, 10.69231500 E - neconfirmate încă
- Jul.2019 Vacanță în Tunisia (1) — scris în 14.08.19 de Sclemby din PITEşTI
- Jun.2010 Rasfat la maxim! — scris în 18.07.12 de gushpi din GALATI - RECOMANDĂ
- Oct.2008 Experienta mea tunisiana — scris în 01.11.08 de Cristalin* din RADAUTI - nu recomandă
- Sep.2008 O experienta de neuitat — scris în 06.11.08 de andreea_ati din PETROSANI - RECOMANDĂ
- Sep.2008 Recomand hotelul El Mouradi Skanes Beach — scris în 08.10.08 de ramy* din CLUJ - RECOMANDĂ
- Jun.2008 O alegere proasta — scris în 07.08.08 de denis67* din SIBIU - nu recomandă