Vacanța petrecută în Turcia a fost OK.
Trebuie să aveți grijă cu cine plecați la drum. Eu am plecat din Pitești Argeș la ora 00.00 (cea mai mare greșeală pentru că nu poți să te odihnești, iar drumul va fi obositor) și datorită grupulu cu care am mers am ajuns la Canakkale la ora 17.30. Un drum de aproximativ 800 km făcut în aproape 18 ore este foarte mult, eu personal ajungeam în Kusadasi dacă aveam cu cine.
Nu am avut nici un fel de probleme nici în Bulgaria și nici în Turcia pe timpul deplasării.
Ca stațiune Kusdasi îți oferă destul de multe posibilități de distracție și nu numai. Merită să vizitați Ephesus, Aqua Fantasy, Adaland, Pamukkale...
Hotelul nu este ceea ce pare în imagini, nu merită 4 stele, însă ospitalitatea locală și serviciile compensează.
Dacă totuși doriți să vă duceți nu vă va părea rău.
Trimis de 76LAW in 19.01.12 13:56:29
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (76LAW); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
doar doua randuri despre hotel?
poate ar fi fost utile mai multe detalii despre acesta ca drumul pana acolo il stim cu totii.
multumesc
- Sep.2011 Pe o scala de la 1 la 10, locatia nota 10 serviciile nota 2 — scris în 02.10.11 de Kalimachi din PETROSANI - nu recomandă
- Sep.2011 O mizerie de hotel — scris în 30.09.11 de andreea suhara din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2011 Am fost la pomul laudat - Hotel Egeria — scris în 19.09.11 de dan g din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Mai bine va orientati spre altceva!!! — scris în 14.08.11 de cameluta din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2011 De necrezut — scris în 17.07.11 de IONESCU MARIA din BACAU - nu recomandă
- Jul.2010 Mizerie la superlativ — scris în 26.08.10 de vasile123 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2010 Am revenit dupa 3 ani — scris în 12.03.11 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ