Pot sa certific ceea ce a descris "sorinut". Complexul este sub nivelul de 4 stele descris de agentia Kushadasy din Bucuresti. Mancarea si bauturile "all inclusive" sunt o mare pacaleala. Mancare - proasta - mai mult sosuri si legume. Bauturi din prafuri - suc, cafea, etc. Vesela este veche, sparta sau ciobita. Personalul este destul de amabil dar echipa care conduce complexul imprima o senzatie de comunisti care au primit complexul in "locatie de gestiune" ca si pe litoralul romanesc. Nici din punct de vedere al mobilierului, nu au trecut de 2 stele. Fotografiile postate cu mucegai si mizeria din baie sunt adevarate.
Va recomand sa platiti ceva Euro in plus si sa mergeti oriunde altundeva.
Singura amintire mai placuta a generat-o terasa de alaturi unde am putut servi o cafea turceasca adevarata si unde aveam acces la internet wireless gratuit.
Trimis de Hoinar in 21.01.09 09:49:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Hoinar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2011 Pe o scala de la 1 la 10, locatia nota 10 serviciile nota 2 — scris în 02.10.11 de Kalimachi din PETROSANI - nu recomandă
- Sep.2011 O mizerie de hotel — scris în 30.09.11 de andreea suhara din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2011 Am fost la pomul laudat - Hotel Egeria — scris în 19.09.11 de dan g din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Mai bine va orientati spre altceva!!! — scris în 14.08.11 de cameluta din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2011 De necrezut — scris în 17.07.11 de IONESCU MARIA din BACAU - nu recomandă
- Aug.2010 Sejur OK — scris în 19.01.12 de 76LAW din MIOVENI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Mizerie la superlativ — scris în 26.08.10 de vasile123 din BUCURESTI - nu recomandă