DEZASTRU
Hotel relativ aproape de plaja, mobilier pe balcon,
camere mari spațioase, mobilier ok, frigider in camera, AC,
am fost cazați în cadrul unui grup care a ocupat tot hotelul,
nu s-a făcut curățenie în camera în nici o zi, nu am beneficiat de prosoape, nu s-au schimbat lenjeriile de pat, a fost golit doar coșul de gunoi și am primit hârtie igienică,
mâncarea de la restaurant era de calitate îndoielnică și porții foarte mici, preparatele de la micul dejun de calitate foarte proasta, cafeaua de la micul dejun era doar o apa mai colorata,
la amiaz ciorba cu legume congelate și pireu din fulgi sau o cupa de orez cu pulpa de pui sau porc la cuptor și salata de varza,
cina era una din variantele: cartofi prăjiți cu cas pane, cartofi prăjiți cu șnițel, cartofi prăjiți cu grătar de pui.
In fiecare după masă era o problema cu apa caldă și uneori și cu apa rece adică se întrerupea furnizarea ei.
Băile de la recepție și cele de la terasa foarte murdare și fără săpun.
Trimis de LilianaL in 14.08.21 22:51:14
- A fost prima sa vizită/vacanță în EFORIE SUD
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LilianaL); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.02758100 N, 28.65324800 E - neconfirmate încă
@LilianaL: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Jul.2012 Un sejur reusit — scris în 14.07.12 de viovaslui din VASLUI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 De 3 ori — scris în 02.08.12 de lidiasi din IASI/BUCURESTI - RECOMANDĂ