In zilele de 13-14 decembrie 2018 departamentul din care fac parte (la Dacia -Groupe Renault - RSR) a organizat ziua echipei la Eden Resort Predeal!
Am facut parte din echipa de organizare (impreuna cu cativa colegi de la Mioveni si de la Bucuresti) si pot sa va spun de la inceput ca din cele 4 locatii vizionate pentru organizarea acestui eveniment Eden a indeplinit cele mai multe cerinte!
Interesant este ca Eden nu era pe lista locatiilor propuse pentru vizitare dar odata ajunsi la Predeal am zis sa mai vizitam inca o locatie!
Am accesat site-ul (pe contul meu) si le-am zis colegilor mei ca locatia Eden este recomandata pentru acest gen de petreceri! Si nu ne-am inselat!
Pentru organizari de acest gen (pentru grupuri de 100 de pers sau mai mari) recomand fara discutie aceasta locatie!
Raportul pret / oferta ne-a depasit asteptarile!
Am fost primiti cu caldura de echipa resortului si serviti cu un gratar deosebit, berbecut la gratar, tuica fiarta, vin fiert si produse specifice perioadei (sunca, toba, lebar) !
Voia buna (cu muzica) a fost la ea acasa iar focul de tabara a fost la fix!
Masa festiva organizata excelent cu muzica pe masura (dj foarte bun) ! Micul dejun foarte bun iar masa de pranz excelenta!
Cazarea a fost foarte buna acum depinde si de camera in care esti cazat, sunt mai multe tipuri de camere si apartamente!
Singurul incovenient a fost acela ca o parte din colegi au fost cazati la 2 locatii ale resortului situate la cateva sute de metri de restaurant!
Totusi nu a fost un mare impediment pentru ca o plimbare scurta la aer curat, iarna, dupa o masa copioasa si o tuica fiarta nu poate decat sa te ajute la sanatate!
Per total am fost super multumiti, colegii mei spunand ca doresc deja sa revina pentru o noua petrecere!
Ca propunere, o piscina ar da un plus de valoare resortului! Poate fi acoperita la fel ca cele doua foisoare in caz ca se foloseste iarna!
Vreau sa-i multumesc (sincer) d-lui Marius pentru reusita evenimentului, pentru intelegerea de care a dat dovada si mai ales pentru felul in care a stiut sa ne faca sa ne destindem si sa ne simtim excelent!
Multumiri si staff-ului resortului (receptioneri, ospatari, bucatari si cameriste) !
Eu unul m-am simtit excelent si sigur o sa revin!
Recomand cu placere aceast locatie
Trimis de maiu123 in 31.12.18 11:46:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maiu123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@maiu123: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 36&ridAnt=91690
- Dec.2017 Craciun la Eden — scris în 04.01.18 de Elsa76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Eden Predeal - amatorism cras si avaritie maxima — scris în 26.09.17 de black_mamba din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2015 Impresiile mele despre Complex Hotelier Eden, 3*, Predeal — scris în 03.01.16 de ALI-Lilas din BRUXELLES - nu recomandă
- Sep.2015 Foarte bine — scris în 04.09.15 de daria40 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Un colt de 'EDEN' — scris în 21.01.15 de mristi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Bine spre foarte bine — scris în 10.02.14 de snics din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Hotel Eden Predeal - o vacanta ratata — scris în 05.02.12 de eris* din CONSTANTA - nu recomandă