In perioada 12 – 15 decembrie 2018 ne-am cazat la acest hotel si am fost incantati de alegerea facuta. La pretul mentionat se mai adauga 4,00 CHF/pers/noapte taxa de oras.
Hotelul este foarte frumos, camera confortabila, luminoasa si spatioasa. Chiar daca am avut o camera amplasata la strada a fost liniste, ferestrele sunt bine izolate.
Camera are TV satelit, seif, minibar – consumul este contra-cost.
Exista parcare exterioara dar si un garaj subteran. Micul dejun este variat, bogat si de calitate, tipic bufet suedez. WiFi este in tot hotelul.
Ca in majoritatea unitatilor de cazare din Elvetia, receptia hotelului nu este deschisa 24/24. Daca intentionati sa ajungeti seara mai tarziu, anuntati personalul despre acest lucru la momentul rezervarii. Personalul este foarte prietenos, amabil si raspunde prompt la solicitari.
Am primit la check-in un tichet pentru a circula gratuit cu autobuzul sau trenul din St Gallen pana la Bodensee (lacul Constance). Avand masina la dispozitie nu am beneficiat insa de aceasta facilitate.
Putin mai sus de iesirea din hotel este statia de autobuz catre centrul orasului unde gasiti multe restaurant, magazine, etc. Catedrala si Abatia benedictina Sankt Gallen sunt la cca 10 minute distanta cu masina.
Recomand cu drag si as reveni din nou la acest hotel.
Am facut doua excursii, la Muntele Saentis (2502 m deasupra nivelului marii) – o destinatie populara in aceasta zona, la o distanta de cca 40 km si la Muntele Pilatus (2132 m deasupra nivelului marii) din zona Lucerna, la cca 125 km.
Trimis de bubica in 12.09.19 08:24:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ELVEȚIA. A mai fost în/la: Lenzburg, Biel Bienne,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bubica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Eastside Hotel [Sankt Gallen], ST. GALLEN / ARBON / RORSCHACH" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@webmasterX: Da, este OK. Multumesc!