Se mai duse un concediu...
Am petrecut si acest an in Eforie Nord... acolo merg de ani de zile pt ca imi place ca am liniste si ma pot relaxa in voie. Cazarea ne-a fost asigurata de hotelul la care mergem de 4 ani... Hotel Dynes.
Inca de la inceput va spun ca pozitionarea hotelului este una foarte buna... este situat la aproximativ 100-150 metri de plaja de la Debarcader, 150 metri de Teatrul de vara, unde se dau spectacole mai ales in week-end, dar si in cursul saptamanii, 300 metri de centrul statiunii.
Proprietarii hotelului sunt foarte amabili si ne-au asigurat tot ce am avut nevoie pe durata sederii... Hotelul este intretinut, curat (atat camerele, cat si baile sau holurile), si sunt zeci de ghivece de flori care dau senzatia de prospetime si aer curat.
Hotelul Dynes are si restaurant, unde se poate servi cam orice doriti... de la ciorbe si supe pana la preparate din vita si berbecut, dar si un loc de joaca amenajat pt copii. Unul dintre lucrurile importante este ca are parcare amenajata si supravegheata video.
Personalul hotelului si serviciile oferite sunt la nivelul asteptarilor si nu am avut nimic de reprosat.
Plaja este foarte mare si spatioasa, faleza este deschisa plimbarilor, iar centrul statiunii plin de tot felul de magazine.
Totul a fost conform asteptarilor si vom reveni anul urmator! Sanatate!
Trimis de dorinnec in 06.08.16 16:54:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dorinnec); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dorinnec: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 34&ridAnt=71556
- Jul.2017 Un sejur minunat! — scris în 04.08.17 de antonelac din BAIA SPRIE [MM] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Un sejur reusit — scris în 02.08.17 de andreiploiesti din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Impresii de acum cateva zile — scris în 25.06.17 de Ela1 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Merita 10+ — scris în 29.01.17 de amandarol din BOGDăNEşTI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Prima vacanta in Eforie Nord — scris în 09.08.16 de stefolaru* din DRăGăşANI [VL] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 5 ani sa tot fie — scris în 26.07.16 de bogyrad din POPEşTI-LEORDENI [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 O vacanta minunata! — scris în 22.07.16 de gabrielvoicu din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ