Salut... dupa 5 ani... sau chiar 6, m-am hotarat sa scriu cateva cuvinte despre hotelul Dynes... casa mea pt cateva zile in concediul de vara.
Dupa cum spuneam mai sus, merg in fiecare vara la mare, in Eforie Nord (pt ca e o statiune linistita), cu pensiune completa la Hotel Dynes.
Inca din primul an de cand am venit m-au impresionat gazdele, care au fost foarte primitoare mereu. Hotelul este intr-o panta ascendenta, vazandu-se noi schimbari in fiecare an. Nu trece un an fara sa se vada vreo schimbare in bine... ba prin hotel... ba prin restaurant. Apropo de restaurant; mancarea chiar e foarte buna si se simte ca e proaspata. Nu in ultimul rand, personalul e foarte amabil si cam acelasi... an de an.
Plaja e mult mai mare din acest an, iar apa e destul de curata. Pe centru sunt multe magazine si standuri si bineinteles ca nu lipsesc terasele, care mai de care. In sfarsit s-a terminat si faleza, care arata extraordinar.
In concluzie, hotelul se prezinta hoarte bine, la fel ca si restaurantul, iar plaja si faleza sunt de standardul unei statiuni turistice.
Multumim proprietarilor si pt acest concediu petrecut la Hotel Dynes. Cu siguranta ne vom revedea si la anul!
Recomand cu incredere!! Sanatate!
Trimis de bogyrad in 26.07.16 12:07:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogyrad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul a fost selectat pentru o verificare suplimentară a autenticităţii şi naturii dezinteresate a recomandărilor.
Autorul este invitat să încarce un set minimal de poze care să dovedească prezenţa acolo în calitate de turist plătitor.
NOTĂ: Fotografiile nu vor fi făcute publice, dacă se solicită expres acest lucru.
- Jul.2017 Un sejur minunat! — scris în 04.08.17 de antonelac din BAIA SPRIE [MM] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Un sejur reusit — scris în 02.08.17 de andreiploiesti din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Impresii de acum cateva zile — scris în 25.06.17 de Ela1 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Merita 10+ — scris în 29.01.17 de amandarol din BOGDăNEşTI [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Prima vacanta in Eforie Nord — scris în 09.08.16 de stefolaru* din DRăGăşANI [VL] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 A mai trecut o vara — scris în 06.08.16 de dorinnec din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 O vacanta minunata! — scris în 22.07.16 de gabrielvoicu din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ