Nu va duceti niciodata la Hotel Dunarea***, Mamaia
Sunt niste [...].
Au conditii jalnice la banii de 3 stele pe care ii dai. Doar cazare 350 lei/noapte.
Nu au presiune la apa la dus.
Nu se duce rahatul cand tragi apa la wc.
Nu fac curatenie in camera nici cand le spui sa ia gunoiul, decat dupa vreo 48 ore.
Nu iti schimba prosoapele decat o data la 5 zile.
Curatenie doar cand te cazezi.
Televizorul prinde doar cateva canale, daca le prinzi tu cand te cazezi si are diagonala de 48 cm.
Nu iti schimba lenjeria de pat decat o data la 6 zile.
Si personalul [...]!
Trimis de Leonardo78 in 23.08.17 20:06:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Leonardo78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22371100 N, 28.63018500 E - neconfirmate încă
@Leonardo78: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
IMPORTANT: te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 18&ridAnt=81158
- Aug.2024 Hotel Dunărea – o experiență convenabilă — scris în 10.09.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Locație de evitat! — scris în 23.08.23 de ux130481 din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanta partial reusita — scris în 07.09.22 de ux127168 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Am fost acolo — scris în 17.08.18 de Nasa1980 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Sejur minunat — scris în 14.08.16 de simonap78 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Raport calitate-pret foarte mare — scris în 21.07.16 de Emy2016 din SLATINA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Total nemultumit — scris în 05.08.15 de alesyo* din TUNARI [IF] - nu recomandă