E a treia oara cand m-am cazat aici dupa 2006 si 2007.
Chiar daca as incerca sa gasesc ceva negativ de semnalat n-as gasi in legatura cu acest hotel.
Am stat la hoteluri de categorie mai mare unde n-am avut parte de toate facilitatile pe care le-am avut aici... parcare gratuita si pazita, schimbarea lenjeriei de pat la 3 zile, curatenie zilnica in camera, aer conditionat, personal amabil si respectuos, aspect de nota 9,5 al camerei... si toate astea la un hotel de doar 2 stele. Recomand cu caldura acest hotel!
Trimis de Otris in 12.08.13 01:29:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Otris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22371100 N, 28.63018500 E - neconfirmate încă
@Otris: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
Te rog să ne indici nişte note pt plajă/mare şi pentru distracţie/relaxare.
@ela75: o fi fost cu oferta „Litoralul pt. toți”.
@ela75: da, am facut o rezervare early booking prin martie la Hotel Sulina care era atunci 2 stele, intre timp l-au "upgrade-at" la 3 stele si n-au mai acceptat cazare fara masa iar cei de la agentia de turism mi-au propus Dunarea... am regretat putin pt. ca cei de la Sulina au avut o terasa frumoasa in fata hotelului unde canta o formatie in fiecare seara dar a fost bine si aici
@Dragos: a fost rezervare early booking in ultima saptamana din iunie
@Otris: Buna ziua, imi puteti spune unde are hotelul seif? In camera sau la receptie? Si cum se procedeaza, primesti o cheie sau seiful este cu cod? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
- Aug.2024 Hotel Dunărea – o experiență convenabilă — scris în 10.09.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Locație de evitat! — scris în 23.08.23 de ux130481 din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanta partial reusita — scris în 07.09.22 de ux127168 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Am fost acolo — scris în 17.08.18 de Nasa1980 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Nu va duceti niciodata la Hotel Dunarea***, Mamaia — scris în 23.08.17 de Leonardo78 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2016 Sejur minunat — scris în 14.08.16 de simonap78 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Raport calitate-pret foarte mare — scris în 21.07.16 de Emy2016 din SLATINA - RECOMANDĂ