Am fost anul trecut la acest hotel si am fost foarte multumiti. Este un hotel de doua stele si am platit putin pentru 12 nopti. Hotelul este renovat, are mobilier nou, geamuri termopan, plasa tantari, baie renovata. Raportul calitate pret a fost corect.
Din pacate au si minusuri: minibarul nu racea cum trebuie, vana se cam infunda, la baie aveau aparat pentru eliminarea mirosurilor dar acesta era doar de forma, nu avea rezerva (probabil puneau o rezerva la inceputul sezonului si o schimbau doar daca cereai).
Camera cu pat matrimonial este micuta, dar pentru ca am fost fara copil a fost ok. Am inteles ca cele cu doua paturi sunt mai mari.
Noi am avut doar cazare, asa ca doar de camere va pot spune.
Nu este nici pe departe perfect, dar este un hotel bun pentru banii platiti.
Trimis de Cris in 28.07.09 20:36:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22371100 N, 28.63018500 E - neconfirmate încă
Am fost la Dunarea anul acesta si am fost foarte multumiti. am stat in camera cu doua paturi, este destul de mare, si am avut vedere spre aqua magic.
Camerele au mobilier nou, aer conditionat, frigider, tv.
Si la noi se cam infunda vana, dar asta este singurul lucru care il putem reprosa, in rest a fost foarte bine.
Cristina, poate daca ai timp scrii un review separat, este un hotel bun pentru categoria din care face parte si ar trebui ca cei interesati sa ,,asculte" mai multe pareri.
- Aug.2024 Hotel Dunărea – o experiență convenabilă — scris în 10.09.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Locație de evitat! — scris în 23.08.23 de ux130481 din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanta partial reusita — scris în 07.09.22 de ux127168 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Am fost acolo — scris în 17.08.18 de Nasa1980 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Nu va duceti niciodata la Hotel Dunarea***, Mamaia — scris în 23.08.17 de Leonardo78 din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2016 Sejur minunat — scris în 14.08.16 de simonap78 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Raport calitate-pret foarte mare — scris în 21.07.16 de Emy2016 din SLATINA - RECOMANDĂ