Am tot incercat sa ma documentez despre Croatia dar toate recenziile erau cam vechi... In fine drumul spre Croatia l-am facut prin Serbia si Bosnia si Hertegovina cu o noapte de cazare la Belgrad. Acest drum ete mai scurt dar ca durata este aproximativ ca si drumul de intoarcere pe care l-am facut-Croatia Ungaria Romania. DRu, ul prin Serbia si Bosnia Hertegovina este mai mult prin munti sosele aproximativ bune sar cu tuneluri multe si lungi, apropos Transfagarasanul nostru e pistol cu apa fata de ce au bosniecii... taxe am avut 2 pt traversarea unor parcuri nationale in total cam 45 de lei. In Dubrovnik a fost f frumos raiul pe pamant si clima si vegetatia minunate. La intoarcere am mers pe Croatia, autostrada se plateste pe portiuni si am ajuns cam la 35 de euroapoi pe autostrada pana la Budapesta unde am ramas o noapte apoi din nou pe autostrada pana in Romania. Voi reveni cu ceva fotografii...
Trimis de gaby s.* in 12.05.23 21:24:14
- A fost prima sa vizită/vacanță în CROAȚIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gaby s.*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Drumul spre Croaţia, Cu maşina în Croatia - # CĂLĂTORII CROAŢIA" (deja existentă pe sait)
- Jul.2023 Minivacanta relaxanta 2023 — scris în 13.07.23 de ux129720 din LUPENI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Croatia 2020 covid — scris în 26.07.20 de machetrei din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Cu mașina către Split, Croația — scris în 23.07.18 de madydus din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- May.2018 Drumul (și nu numai) până în Croația — scris în 21.07.18 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Drum Croatia — scris în 16.03.18 de Maxcavalerea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Traseu Râmnicu Vâlcea - Zadar prin Ungaria — scris în 31.08.17 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- May.2017 Ce mică-i vacanța mare! — scris în 03.06.17 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ