Muntii Retezat - Cheile Butii
La Cheile Butii se poate ajunge pe DN66A, dinspre Lupeni, prin Campu lui Neag. Drumul continua mai departe prin munti, unde este proaspat asfaltat, dar la un moment dat se termina. Cand lucrarile vor fi finalizate, de pe Valea Jiului se va putea ajunge pe aici la Herculane. Pana atunci, drumul merita parcurs pentru peisaj.
La Cheile Butii exista si un complex turistic care ofera cazare si care chiar asa se numeste: Cheile Butii. Restaurantul are preturi acceptabile si mancare buna.
Merita mers prin chei. Cararea trece si pe langa firul apei, dar urca si pana pe marginea prapastiei.
Trimis de turist.real in 13.03.11 17:13:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (turist.real); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
fiind vorba despre un review "de calatorie" suntem nevoiti sa retragem nota acordata pentru "bucatarie" (aspect specific unitatilor de cazare sau restauantelor)
Scuzata-mi fie remarca... dar de ce esti asa telegrafic? !!!
Apreciez review-urile scurte si la obiect. Dar chiar asa scurt? !!! Chiar asa putine amanunte? !!!
Cit despre drumul ce va lega Valea Jiului de Herculane, acesta este de mult prea mult timp in lucru, incit nu stiu daca se va mai finaliza cindva. Sa traim insa cu speranta!!!
Sa auzim de bine!!!
- Aug.2024 Peștera Bolii, Cheile Băniței, Cheile Crivadiei - Retezat — scris în 14.08.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Traseu spre Lacul Galeș — scris în 13.08.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Carari de povesti spre Taul Portii — scris în 15.09.23 de noi doi din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2022 În cautarea Tăurilor din Valea Rea — scris în 22.06.22 de noi doi din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Traseu in Retezat: Carnic – Lacul Gales. Ma bucur ca te-am ales, carare minunata! — scris în 20.09.21 de noi doi din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Retezatul - off, off și wow - wow! — scris în 13.08.21 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 În căutarea unui aer mai răcoros, în Retezat — scris în 27.09.21 de monik-50 din BRAILA - RECOMANDĂ