Buna!
Sa va ajut cu experienta mea la acest hotel:
- Marina Royal Palace este regina acestui resort, are 5 stele pe bune
- turistii cazati la acest hotel au acces liber la toate celelate 4 hoteluri (Marina Beach, Pelican, Belville si Holiday Village)
- restaurantele a la carte, incluse in All inclusive, sunt doar doua italian si bulgaresc; la cel italian este foarte dragut iar mancarea este tipic italieneasca, adica pizza, paste cu diverse, lasagna, dulciuri, inghetata si bautura la sticla, adica vin rosu sau alb; au si un bufet cu aperitive specifice, mancare vreau sa spun. Erau bune, dar cred ca trebuie sa fii italian sa spui ca nu aveau nu stiu ce gust din Italia atata timp cat in Romania se face pizza mai buna decat la ei.
- restaurantul bulgaresc are mancare gatita (niste mancarici) in general sau chiar ca la noi gratar cu piure sau cartofi prajiti. Nu am mancat acolo deoarece mancasem deja la hotel.
- pentru fiecare sejur de 7 zile se organizeaza o seara festiva, care credeti-ma face 5 stele
Este un hotel super si face toti banii - elegant, super curat, mancare la discretie si de calitate (nu cred ca cineva poate merge in concediu doar sa manance, dar cred ca te simti foarte bine cand vezi calitate si diversitate) ; berea a fost chiar buna, vinul rosu e foarte bun la ei si este imbuteliat, cocteiluri, alea alea...
Piscina exterioara si interioara, sauna - inclus, plaja super OK.
Este si discoteca intr-unul din hoteluri cu bar inclus, dar noi suntem depasiti si am fost doar odata. Au niste parcuri imense deosebit de ingrijite si frumoase.
Dar, 3 ani la un hotel, chiar si de 5 stele se cunosc - cu siguranta la sezlonguri, umbrele, scaune, mese desi aveau lucruri de calitate. (a fost deschis in 2007)
Drumul nu are nicio importanta, oricum au drumuri mai bune ca la noi - urmariti indicatoarele si ajungeti.
Va doresc concediu placut - mergeti la Marina Royal daca vreti sa va placa resortul Duni.
Trimis de iulica in 10.06.10 19:06:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Sol Luna Bay, Obzor
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Drumul nu are nicio importanta, oricum au drumuri mai bune ca la noi
Ei cu asta nu mai sunt de acord. Poate erau in 2008 cand ai fost tu, dar acum...este alta treaba, desi ma-ndoiesc ca si atunci era altfel.
Pe de alta parte cate nopti ai stat acolo pentru 750 euro? Multumesc.
Adica nu iti rupi masina, asta am vrut sa zic de drumuri - dar nu este chiar o problema; autostrada intr-adevar e aglomerata, dar cand pleci in concediu nu trebuie sa te enerveze nimic, nu?
Am stat 7 nopti, sfarsit de August inceput de Septembrie - un "combi" de preturi pe noapte.
completat informatia "7 nopti" in fisa tehnica.
iulica: nu prea inteleg ce inseamna
”un "combi" de preturi pe noapte"
-- vrei te rog sa explicitezi?
Mersi pentru completarea nr. de zile - am omis.
Am avut pentru 3 nopti un pret/noapte/persoana (sfarsit de august), bineinteles cel mai mare si pentru 4 nopti pret deja de extrasezon. Oricum, acest pret de 750 Euro nu il gasesti in sezon de varf pentru Marina Royal.
Desi destul de indepartate temporal, impresiile tale sunt binevenite. Nu cred sa se fi schimbat prea multe la Duni.
Multumim, puncte de la mine!
- Aug.2021 Peste asteptari — scris în 14.10.21 de Cata.FPopa din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Placut si foarte relaxant — scris în 25.07.18 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- May.2018 Toate șase-s norocoase! — scris în 23.12.21 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O vacanta frumoasa — scris în 12.03.18 de ralucalungu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reusit si relaxant! — scris în 16.11.17 de gabrielanik1 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Vacanţa la Duni — scris în 18.06.17 de costeldobre din BRăILA - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Paste pentru a treia oara la Duni — scris în 19.04.17 de cristim10 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ