Atit de mult ne-a placut incit in 2009 am fost de 2 ori, de 1 mai si in iulie
Eu nu visez altceva decit Duni. As merge si de 4 ori pe an, in fiecare anotimp, si cred ca 4 sejururi la Duni, in perioade diferite, nu te costa cit un sejur la noi in plin sezon (sa zicem litoral), 4 persoane, sa dormi in conditii de 5 stele, sa maninci, sa bei, sa te distrezi, sa te relaxezi. Nimeni nu credea cind povesteam ce am trait acolo, dar cind i-am luat cu noi, au revenit.
Nu vreau sa fiu rautacioasa, imi iubesc tara, dar nu am mai fost pe litoralul romanesc din 2005. Mergem la Duni din 2008, in 2009 de 2 ori, anul acesta am facut rezervare pentru 1 mai. Sunt cumva exagerata? Voi care ati fost acolo ma credeti ca nu sunt, da?
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tavy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
eu spun ca esti, mai incearca si altceva... macar asa din dorinta de a vedea si experimenta lucruri noi. Duni nu e chiar raiul pe pamant, hai sa fim seriosi. e foarte ok, dar chiar sa te duci de 2-3 ori in acelasi sezon?
spune-mi te rog cat te-a costat si cu agentie ai fost pt. ca eu anul trecut am avut probleme cu Bliss Travel
incearca Eurotravel TGV (recomandarea oficiala AmFostAcolo.ro pentru Bulgaria); niciodata nu am avut absolut nimic sa le reprosez.
anu' trecut erau aceleasi preturi cam peste tot din ce am observat. 130-140 eur/dubla cu AI, in full season.
tavy spune-mi te rog ce oferta ai gasit pt 1 mai de anul asta?eu am gasit una se 100 de euro/persoana/3 nopti/all inclusive.vroiam sa vad daca este ok?
E acelasi pret ca si anul trecut, daca nu va grabiti o sa ajungeti in alta parte, sigur o sa fie bataie pe locul asta.
Pretul e foarte ok pentru ca nicaieri nici la 4 stele nu costa atat, dar nici un alt hotel oferit la noi nu e asa departe ca si acesta.
Stie cineva daca au serviciu de internet in camere contra cost?
Multumesc
Nu stateau prea bine anul trecut in privinta asta, a internetului.
Nu era internet decat in lobby (wireless), contra cost. In concluzie, doar prinzi o cumva camera foarte apropiata de lobby ai putea avea noroc de internet in camera.
era si in camera, 50 leva per saptamana (nu mai tin minte daca wireless sau pe cablu). nici nu stiu cat de bine merge pt ca nu l-am folosit, eu in general folosesc o conexiune mobila Vodafone... cam scumpa in roaming, dar in perioada aia doar citeam mailuri... Stiu insa de pret pt ca am intrebat la receptie... (vezi si review-ul meu la acest hotel)
ups, scuze atunci pentru inducerea in eroare neintentionata - batranetile, deh .
Eu nu am avut laptopul cu mine -- l-am uitat acasa, impreuna cu voucherele, care erau in aceeasi geanta -- asa ca E POSIBIL sa nu mai tin bine minte...
Am folosit doar internet-cafe-ul de la Royal Marina (la Royala Palace NU este!) si am vazut oameni in lobby (la Palace) butonand... Stiu ca am intrebat si eu la receptie, pentru ca vroiam sa imprumut un laptop, dar probabil nu mai tin eu minte ce mi-au rsp...
buna ziua am si eu o intrebare va rog,daca esti cazat la un hotel din complex poti servi masa la oricare restaurant sau numai unde esti cazat?multumesc
daca esti cazat la Royal Marina Palace, da, poti servi masa absolut oriunde.
La Royal Palace (hotelul de 5 stele) pot servi insa masa doar cei cazati acolo (cei care au bratarile de o anumita culoare) - ceilalti nu au, cel putin teoretic, voie.
as vrea sa mai intreb si eu pe cei care au fost la royal palace;daca se merita diferenta de pret pentru un sejur de 7 nopti?eu vreau sa plec in iulie si am facut o socoteala si ma costa undeva la 26 milioane, pe cand la albena sau nisipuri undeva intre 15-20 milioane.mentionez ca am 2 copii,unul de 6 ani iar celalalt 15.multumesc
Daca pretul e un criteriu foarte important si daca nu ati mai fost in Bulgaria (ori poate in afara tarii), atunci in opinia mea se poate gasi si in Albena un sejur din care sa veniti super incantati. Trebuie ales insa cu grija si cu... inspiratie hotelul.
Daca insa pretentiile si asteptarile sunt un pic mai mari (de exemplu daca aveti termen de comparatie, cu o calitate ridicata a serviciilor si dotarilor), diferenta merita cu varf si indesat. Ca sa-ti faci o idee: in opinia mea, Duni se poate compara cu aproape orice hotel din Turcia, si chiar cu foarte multe din Antalya!
Salut !
1. ca si comparatie , pentru cineva care a fost multi ani la rind in Belek Antalya , la un hotel de genul acesta care ar fi dupa parerea dvs. diferenta (in plus sau minus) si de ce as alege acest resort ?
2. daca va puteti aminti cum era apa in perioada in care ati fost dvs?
_daca ar fi sa merg in sfirsit de august care sint temperaturile in AER/APA?
3. cum este drumul ( ce ruta a-ti ales, calitate) si cum a fost cu politia bulgara , si cu radarele ?
multumesc anticipat
ma intereseaza si pe mine cum e vremea de 1 Mai. Anul asta mergem si noi si nu am mai fost niciodata la Marea Neagra asa devreme.
Multumesc
pe pagina de mai inainte, gasesti o adresa: click aici; faci clic si afli toate datele meteo ce te intereseaza!
e valabil pentru (aproape) orice destinatie!
bafta!
Am vazut ca aveti 2 copii, ce tip de camera ati avut?
Daca ati avut junior suite, era o camera mare fara litera A in fata nr. camerei sau 2 camere si cu litera A in fata? Multumesc. (nu sunt lamurita cum e cu asta, deoarece unii spun ca junior suite e o camera mai mare, eu am avut 2 camere si unii zic ca mi-ar fi dat suita... ) Despre restul stiu, am fost si anul trecut, acum plec si eu tot pe 2 iulie, copiii abia asteapta.
- Aug.2021 Peste asteptari — scris în 14.10.21 de Cata.FPopa din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Placut si foarte relaxant — scris în 25.07.18 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- May.2018 Toate șase-s norocoase! — scris în 23.12.21 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O vacanta frumoasa — scris în 12.03.18 de ralucalungu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reusit si relaxant! — scris în 16.11.17 de gabrielanik1 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Vacanţa la Duni — scris în 18.06.17 de costeldobre din BRăILA - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Paste pentru a treia oara la Duni — scris în 19.04.17 de cristim10 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ