Am plecat din Brasov ruta Bucuresti -Ruse -Varna-Burgas-Sozopol-Duni, drumul destul de bun, este si o portiune de 120 km pana la Varna cu o intrerupere de 20km.
Am ajuns la ora 14, am parcat in parcarea hotelului care este pazita (parcarea nu se plateste), unde imediat a sosit o masinuta care ne-a preluat bagajele si ne-a condus la receptie, cazarea facandu-se foarte repede. Am primit cardurile pentru prosoape, dupa care am fost condusi in camera unde ni s-au adus bagajele.
Camera in care am stat 8416 cu vedere la piscina, spatioasa cu trei paturi, baia cu cada, gel de dus an rezerva, foarte curata, prosoapele se schimbau zilnic. Lenjeria in camera a fost schimbata doar o data. Resortul format din 4 hoteluri, unul de 5* si 3 hoteluri de 4*.
Plaja mare cu sezlonguri si umbrele, pe 10 randuri in adancime, cu nisip fin. Intrarea in apa lina, apa limpede, curata. Pe plaja se afla o piscina destul de mare care este situata in fata hotelului Marina Royal 4* cu un bar unde se servea bere si suc.
Mai este o piscina si in spatele hotelului de 5* impartita in doua una pentru adulti, iar cealalta pentru copii, unde aveai si un bar la care serveai, bere sucuri, vin, cafea si intre mese sendvisuri. De la ora 10-12 si 15-17 Mini Kids, diverse teme, copii erau foarte incantati, au avut carnaval, pictura, mini golf. Seara era spectacol cu o trupa formata din 30 animatori destul de buni.
Amfiteatrul foarte mare dar daca nu te grabeai nu mai prindeai locuri. Dupa spectacol incepea discoteca 23-3 dimineata, bauturile in discoteca fry Resortul are si terenuri de tenis dar foarte departe de hotelul de 5*. Sala de fitness conta cost.
Lobby barul deschis pina la ora 2, spatios.
Mic dejun brinzeturi, cornuri, omleta, oua fierte, masline, dulceata, miere, compoturi, ceai, lapte, la fel ca la alte resorturi chiar ca si la cele din Turcia.
Pranz si cina
carne pui, porc, vita, caprioara, miel, peste, gatita in diverse feluri, salate, ciorbe si supa, toate gustoase.
Am avut si o seara specifica cu preparate din peste, somon 3 buc pesti antregi, calamar, scoici. Erau si trei restaurante a la carte, bulgaresc, itlian, pescaresc.
Servirea bauturilor se facea la masa de catre ospatar, vinul era la sticla de 3 feluri si mai aveam si vin spumos.
Un concediu reusit. Din punctul meu de vedere cel mai comlex resort din Bulgaria, exceptand, lipsa topoganelor. Pe mine nu m-a deranjat lipsa internetului dar daca erai disperat dupa el trebuia sa-l platesti si nu al puteai folosi decat an restaurant sau la receptie.
Trimis de arin in 20.08.12 22:22:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nessebar hotel Sol nessebr mare, Pomorie hotel festa via Pontica 5*
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (arin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@arin: te rog frumos daca poti spune-mi cate ore ai facut de la Brasov la Duni.
Merci
@davidana: Nu exista topogane cu apa, da copii chiar au simtit lipsa lor, au trebuit sa stea mai mult in mare
@arin: Am vazut ca ati stat la camera 8416 dar nu imi dau seamă din poze care este. Imi puteti detalia pe pozele dvs?
Multumesc
- Aug.2021 Peste asteptari — scris în 14.10.21 de Cata.FPopa din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Placut si foarte relaxant — scris în 25.07.18 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- May.2018 Toate șase-s norocoase! — scris în 23.12.21 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O vacanta frumoasa — scris în 12.03.18 de ralucalungu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reusit si relaxant! — scris în 16.11.17 de gabrielanik1 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Vacanţa la Duni — scris în 18.06.17 de costeldobre din BRăILA - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Paste pentru a treia oara la Duni — scris în 19.04.17 de cristim10 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ