Royal Marina Palace... o alegere buna.
Am tinut sa scriu cateva randuri (numai ce ne-am intors pe 25iulie) in ideea de a fi util celor care urmeaza sa mearga, in perioada urmatoare in Duni.
Legat de drum... am mers, la plecare, pe ruta Bacau-varianta Bucuresti-Giurgiu-Shumen, iar de aici, pe ruta 73... Karnobat-Burgas-Duni.
ATENTIE, portiunea de drum Shumen-Karnobat este in lucru, decopertata si, tinand cont ca zona este muntoasa... nu recomand.
La intoarcere, am mers pe ruta Burgas-Varna-Shumen Ruse... Si aici, portiunea Duni-Varna este zona de coasta si se merge greu. Bineinteles ca autostrada Varna-Shumen este in lucru de la cativa km dupa Varna si va trimite pe un drum paralel pe care macar se circula bine. Varianta Bucurestiului este un cosmar pe timp de zi, am parcurs-o in vreo 2 ore bara la bara cu lucrari si tot meniul, asa ca recomand Silistra-Calarasi.
OK... Duni... este un resort mare, frumos in care, cu siguranta, nu va veti plictisi
La Royal camerele sant mari... totul este elegant... servicii bune...
Un singur lucru tin sa detaliez, faptul ca am gasit la masa paine cu mucegai, prajituri innacrite (mini eclere), peste marinat cu miros foarte ciudat. Nu am facut scandal, doar i-am atentionat... si-au cerut scuze,in special la paine,dand vina pe furnizori... Atentie la aceste detalii, mai ales daca mergeti cu copii. Legat de meniuri... gusturile nu se discuta. Nici la animatia din cursul zilei sa nu va asteptati la ceva spectaculos. In rest totul este la superlativ si, cu siguranta, cei care vor merge acolo vor avea un concediu reusit.
Trimis de ThePitea in 27.07.12 08:26:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur, hotel Vistamar
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ThePitea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2021 Peste asteptari — scris în 14.10.21 de Cata.FPopa din VIDRA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Placut si foarte relaxant — scris în 25.07.18 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- May.2018 Toate șase-s norocoase! — scris în 23.12.21 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O vacanta frumoasa — scris în 12.03.18 de ralucalungu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reusit si relaxant! — scris în 16.11.17 de gabrielanik1 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Vacanţa la Duni — scris în 18.06.17 de costeldobre din BRăILA - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Paste pentru a treia oara la Duni — scris în 19.04.17 de cristim10 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ