ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.07.2010

CAZARE [camere etc]:
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
PLAJA şi MAREA:
DISTRACŢ. / RELAXARE:

Despre Duni cel adevarat...

TIPĂREȘTE

Am vazut multe impresii eronate pe forum... Viitori turisti... nu va speriati ca nu mergeti in grote... Resortul este excelent... E un mic paradis... e ca si cum ai sta la cinci hoteluri deodata, doar ca ai camera in unul dintre ele...

Sunt foarte multe posibilitati de petrecere a timpului... Spatiul pe care il ocupa resortul este imens si te poti plimba intr-una... Participarea la diferite activitati nu trebuie platita, iar locurile de desfasurare sunt oarecum "imprastiate" in tot resortul astfel incat oriunde ai fi poti face cate ceva...

Persoanele care vin cu copii nu sunt deloc dazavantajate, exista doua tipuri de cluburi pentru copii: miniclub- pentru copii de la 3 la 12 ani si teenagersclub-pentru adolescentii de la 12 la 18 ani... programul de la aceste cluburi este de dimineata pana seara... cu pauza de pranz... (pentru copiii... sincer nu ai cum sa te plictisesti)

Animatorii sunt in numar foarte mare si sunt extraordinar de sociabili. Desfasoara o gama larga de activitati... Daca unii oameni nu au chef sa participe la activitati nu inseamna ca nu exista.

Pentru cei care frecventeaza cluburile... nu vor ramane dezamagiti de discoteca de langa amfiteatru

Pentru iubitorii de adrenalina... parasailing-ul si multe altele sunt nelipsite... trebuie doar sa va interesati...

Nu stiu ce sa va mai zic... am intalnit acolo persoane care stau 40 de zile pe an, persoane care au venit a 5-a oara la Duni Royal Resort...

Vorbesc din perspectiva unei persoane care a fost si in alte tari si consider ca aici a fost paradis-ul...

ANul trecut am stat la un alt hotel din resort, iar anul acesta la Marina Royal Palace

am uitat sa va spun despre mare... este foaaaaaaaaaaaaaarte curata!!!

Cam atat am avut de zis... Va sfatuiesc sa mergeti acolo si sa va distrati.

Trimis de olivelove in 14.07.10 22:02:03
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2280 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (olivelove); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Puteți VOTA acest articol:
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

• ECOURI la acest review

14 ecouri scrise, până acum

[14.07.10 22:09:49]

@olivelove, cat ai platit pentru sejur? Ar fi de asemenea utile si cateva fotografii, daca ai disponibile.

La informatiile referitoare la sejur ai scris "familie cu copii", dar varsta ta este sub 20 de ani. Am mai avut o situatie aproape similara si s-a creeat putina confuzie, ar fi foarte util daca ai preciza daca esti copilul sau doar un foarte tanar parinte. Multumesc.

[14.07.10 22:30:53]

Costul pentru 2 adulti si un copil de pana-n 6 ani a fost de 735 euro, pentru 2 adulti si un copil de la 6 la 16 ani 899 euro

[14.07.10 22:32:12]

Ok, dar voi cat ati platit? Primul sau al doilea pret?

Banuiesc ca primul, nu?

[14.07.10 22:34:09]

da

[14.07.10 22:46:23]

Completate informatiile referitoare la pret

[15.07.10 07:46:30]

Olivelove,cam scump pentru a doua familie,eu am platit 775{2adulti-1copil pana in 16ani}copilul avea reducere de 60% .Sau diferentza asta o fi din partea agentiei,dar cam mult 124euro???

[15.07.10 10:11:06]

jokermen2001 [15. 07. 10 07: 46: 30] :

Olivelove, cam scump pentru a doua familie, eu am platit 775{2adulti-1copil pana in 16ani}copilul avea reducere de 60%. Sau diferentza asta o fi din partea agentiei, dar cam mult 124euro???

Dar cate nopti ai stat?

Eu am stat 7 nopti...

Mai fac diferenta si costurile de transport (eu am mers cu masina personala)

Claus
    [21.07.10 15:04:41]

Nu va suparati imi putei spune si mie va rog frumos daca pot face rezervare direct la hotel in Duni?

[22.07.10 06:55:48]

Nu stiu daca in plin sezon ai vreo sansa sa gasesti ceva liber la receptie, incearca vreau acolo poate cine stie, desi din cate stiu eu acum este prea tarziu.

[22.07.10 08:14:52]

olivelove, eu tot 7 nopti am stat si tot cu auto pers. am fost, deci cam mare diferenta de la agentia ta??? fura cam mult???

[22.07.10 08:18:14]

Claus, intra pe site hotelului si sant 2 nr. de tel incearca la amandoua, nu mai stiu care merge si o sa-ti raspunda centrala si ceri receptia de a Royal este un baiat acolo la receptie Ivan Dimov stie romaneste si poate sa te ajute cu rezervarea{daca se poate ca am inteles ca este in stop sale pana in septembrie}

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Victoras
    [30.07.10 15:21:03]

In august voi merge si eu si m-ar interesa daca accesul la terenurile de tenis intra in all-inclusive sau trebuie platit separat? La fel si-n cazul saunei... Multumesc.

[30.07.10 15:26:33]

Sauna, trasul cu arcul, dartz, ping-pong, sah, table, gratis, se lasa o garantie de 10 euro, tenisul si golful se plateste

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Victoras
    [30.07.10 15:34:28]

Multumesc. Bine ca stiu - din prezentarea pe site-ul oficial al complexului se intelege ca se plateste doar inchirierea echipamentului si a terenului de tenis, doar in cazul folosirii instalatiei de iluminat (nocturna).

4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Claus, jokermen2001, olivelove, Victoras
    Alte impresii din această RUBRICĂDRR Marina Royal Palace Hotel:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]