Am plecat din Bucuresti, nerabdatoare sa ajung la destinatie, drum ok, cazarea ok, foarte repede, curat in camera, un minus la masa, distractie ioc, statiune mica, multa verdeata si liniste cat cuprinde.
Sincer nu o sa mai merg acolo, foarte departe pentru nimic, nu recomand.
E loc si de mai bine.
Trimis de dragutza in 13.08.11 23:11:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: SUNNY BEACH-ALBENA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dragutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu inteleg... drumul a fost ok, cazarea a fost ok, s-a facut foarte repede, a fost curat in camera, a fost multa verdeata si liniste cat cuprinde si dumneavoastra spuneti ca ati avut o vacanta nereusita???
Eu cred totusi ca e vina agentiei care nu v-a oferit exact ceea ce ati dorit si v-a trimis intr-un loc nepotrivit pentru dumneavoastra
Aftfel nu inteleg motivele pentru care nu recomandati acest resort (eu nu ii zic statiune): distractie ioc (nu cunoastem pretentiile, trebuiau cred, comunicate agentiei), statiunea cam mica (trebuia sa va informeze agentia), un minus la masa (care ar fi acest minus)?
Cred ca e primul review negativ pe care il primeste Duni. Las' ca nu le strica, altfel si-o iau in cap si scad scandardele. Adevarul este ca statiunea este dedicata familiilor cu copii, si banuiesc ca ei au fost singuri - cam greu sa te distrezi cand in jurul tau este tot o gradinita.
Aproape aveau Sozopolul, puteau merge seara acolo pentru enterteinment
Dragutza spune clar, cuplu fara copii. Nu s-a informat, nu e vina statiunii!
Daca statea putin pe net se lamurea repede ca Duni e pt. familii cu copii, cei dornici de distractie si stat in club pina la 5 dimineata isi iau lumea in cap aici.
De ce va consumati atata? nu are rost, daca vreti va spun ce nu a fost ok, mancarea nu a fost stralucita, sala de mese lasa de dorit, mizerie sa nu zic jeg, scaune uitate de vreme, de plastic parca erai la ultima bomba din colt, tacamuri de ce-a mai joasa calitate, mai ceva ca la bunica la tara, distractie chiar nimic, pe scurt duni un fel de eforie sud... punct, copii ce distractie au? nimic, va rog dati exemple seara ce face un copil in duni, un amarat de golf unde nu mergea aproape nimeni, altceva... somn .
@dragutza
Te rog ca pe viitor sa eviti folosirea exclusiva a literelor de tipar, aceasta practica este nerecomandata si in general considerata lipsita de politete pe internet. In limbaj internaut, asta inseamna ca strigi la noi!!! Vezi aici
De aceasta data am editat noi ecoul tau.
Dragutza, te rog sperie-ma putin. Mi se pare cam pesimist tot ce ai scris. Noi suntem un cuplu cu copil care deja avem rezervare. Imi este greu sa cred tot ce ai scris cand acum 2 ani cand m-am trezit sa fac rezervare aparea STOP SALES. Daca vroiai adrenalina mai ales ca nu aveti copii, de ce nu incercati Adam si Eva?? sau ceva mai ieftin in Sunny Beach
- Aug.2021 Un hotel (Belleville) și un resort (Duni Royal Resort), numai bune pentru întâlniri de grup — scris în 27.01.22 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Dupa 4 ani de Duni - dezamăgit — scris în 30.08.17 de ocri din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Vacanta 2017 — scris în 18.01.18 de U93850 din JIBOU - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Belleville cu bune și mai puțin bune — scris în 01.07.17 de fanespoitorul din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Hotel Belleville Duni, posibil inceput de criza? — scris în 28.09.16 de felixon din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 La fel de frumos ca intotdeauna — scris în 26.04.17 de Kta08 din BUCHAREST - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Duni Resort - acelasi, dar putin innoit — scris în 15.08.16 de amanddor din BUCURESTI - RECOMANDĂ