Conditii bune in comparatie cu alte locatii din Bulgaria
Buna ziua. Desi m-am intors de ceva timp din concediul petrecut in Bulgaria, Duni resort m-am hotarat abia acum sa scriu si eu impresii cu privire la ceea ce am vazut acolo.
Dupa o experienta neplacuta cu agentia din Romania prin care mi-am rezervat biletul in luna februarie plata integrala la Maryna Royal Palace iar in luna aprilie am fost anuntati ca nu mai avem rezervare si ni s-a oferit un sejur la Nisipurile de Aur de care nici nu am vrut sa mai aud vreodata deoarece am fost in urma cu un an si nu mi-a placut deloc, am hotarat sa mergem la o alta agentie si ne-am rezervat un bilet in Duni la hotel Belville.
Pot spune ca am avut cea mai reusita vacanta pe litoralul Bulgaresc si sa detaliez putin: incep cu hotelul care este OK, curatenie, liniste, verdeata, plaja foarte curata, la fel si apa marii in care se vedeau bancuri intregi de pesti, sezlonguri gratuite si suficiente, prosoape pe care le puteai achizitiona in schimbul unui card pe care il luai de la receptia gotelului, mancarea diversificata si pe toate gusturile, restaurantul Mehana foarte spatios si aerisit, la capitolul bauturi racoritoare stau mai prost ca de altfel mai toate statiunile din Bulgaria, in schimb vinul rosu il recomand ca fiind foarte bun, fructe, prajituri bune.
Despre animatori toata lauda cea mai buna echipa de pe litoralul Bulgaresc. In comparatie cu celelalte statiuni in care am fost din Bulgaria un mare plus. Nu am avut nici un incident neplacut nici la hotel nici la restaurant deci nu am ce sa reprosez.
As dori sa mai merg si la anul, tot la hotel Belville.
Trimis de biliboi in 04.08.10 16:13:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena hotel Laguna Garden si Nisipurile de Aur hotel Arabela
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (biliboi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Va rog sa-mi spuneti daca in momentul in care ati facut rezervarea pe vocher aparea si copilul cel mic. Parctic noi am facut rezervarea printr-o agentie care ne-a spus ca infant-ul (va avea 10 luni in momentul concediului) nu poate fi trecut pe formularul de rezervare. Noi mergem in iulie anul curent la acest hotel si nu vreau sa avem probleme la cazare.
O alta intrebare este daca in camera ati avut pentru copii atat patut cat si pat suplimentar.
Va multumesc,
Buna.
Noi am fost la Belville trei persoane, doi adulti si un copil de cinci ani, care a fost trecut in vocher de agentie, in legatura cu camera sunt doua paturi si o canapea mica, care noua ni s-a parut cam joasa pentru copil, un minus ar fi distanta pana la plaja de 150m in rest sunt conditii foarte bune.
Vacanta placuta.
Buna
Distanta pana la plaja este de 150-200m, pentru noi nu a fost un impediment deoarece privelistea este foarte frumoasa. Noi avem si anul acesta rezervare tot la Belville in perioada 26.06-03.07.2011. Am ales acelasi hotel deoarece toate activitatile (mini disco, amfiteatrul, discoteca) se desfasurau in jurul hotelului Belville.
In speranta ca informatiile mele v-au fost de folos, va urez vacanta placuta.
Multumim! Noi am luat bilete de pe 07.07 pana pe 16.07 la acest hotel. Sper sa avem o vacanta placuta si relaxanta fara incidente negative...
Va doresc sa aveti o vacanta fara evenimente neplacute si mare atentie la traseul pe care il alegeti pana la Duni.
- Aug.2021 Un hotel (Belleville) și un resort (Duni Royal Resort), numai bune pentru întâlniri de grup — scris în 27.01.22 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Dupa 4 ani de Duni - dezamăgit — scris în 30.08.17 de ocri din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Vacanta 2017 — scris în 18.01.18 de U93850 din JIBOU - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Belleville cu bune și mai puțin bune — scris în 01.07.17 de fanespoitorul din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Hotel Belleville Duni, posibil inceput de criza? — scris în 28.09.16 de felixon din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 La fel de frumos ca intotdeauna — scris în 26.04.17 de Kta08 din BUCHAREST - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Duni Resort - acelasi, dar putin innoit — scris în 15.08.16 de amanddor din BUCURESTI - RECOMANDĂ