EXCELENT
Buna ziua tuturor, am petrecut minivacanta de 1 decembrie la Praga, impreuna cu familia si prietenii la hotel Don Giovani.
Dupa un lung drum din Oradea cu masina am ajuns la hotel, care are o parcare subterana pe 2 nivele sub hotel, contra cost 45 de euro 4 zile. Este un hotel de 4 stele cu 400 de camere pe 12 nivele.
Hotelul este la o distanta de 4 km de centrul orasului dar la 3 min de statia de metrou. Cu un abonament de 330 cz care trebuie compostat o singura data e valabil 72 de ore pe toate mijlocele de transport in comun, asa ca ne-am deplasat doar cu metroul zilnic.
La cazare 60% din cazati erau doar romani si in parcare erau o multime de masini din Bihor.
Am primit o sticla de Frizante la cazare si o sticla de vin rosu in camera din partea hotelului, un gest frumos.
Micul dejun foarte bogat incepand cu Prosecco, branzeturi, legume, oua, salamuri, fructe, carnati, legume, bacon prajit, iaurturi, aveai ce sa mananci, nu mureai de foame.
In lobby era un pian si se canta la el zilnic.
Camera mare cu 4 paturi am primit la etajul 8, noi fiind 3 persoane.
Cina se putea servi cu 17 euro de persoana si era All you can eat! Bauturile se plateau separat dar iti ofereau o sticla de apa gratuit la masa.
Pentru iubitorii de Praga recomand cu caldura acest hotel, si sa aveti banii pe card, la schimburile valutare iti mai iei tapa.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Taxa de statiune se plateste la hotel!
Trimis de anila82 in 09.12.22 09:43:25
- A fost prima sa vizită/vacanță în CEHIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anila82); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Don Giovanni Hotel, PRAGA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Frumos! Mi-e dor de Praga! Daca gasesc bilete bune in vara asta, duc si copilul.
@valentinag: da este un oras superb, sigur vara e mult mai frumos!
Paga, orasul cu 100 de turnuri, orasul de aur. Imi este draga Praga si am vizit-o de 2 ori, plus de alte 3 ori ca oras de tranzit spre Vestul indepartat. De fiecare data ne-am cazat la hotelul Diplomat cu adresa Evropska nr. 15 pe care il recomand. Praga are ce oferi turistilor, locuitorii sunt prietenosi cu acestia. Mi-a placut Turnul Petrinii, bulevardul Venceslav, plimbsre cu vaporasul pe raul Valtava, Podul Carol (Karluv Most) si strazile pavate, cu cladiri vechi si bine intretinute. La ora pranzului recomand gulasul praghez si neapart berea lor.
Vizitati Praga si imi veti da deptate.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
@Mihai18: da e un oras superb, sper sa ajung si vara sa ne putem bucura de el...
@anila82: Da. Iarna nu-i ca vara. Oricum, orasul este la fel insa conditiile meteo pot influenta starea de buna dispozitie...
Un exemplu: eram sus pe dealul Petrinii si fiind o zi cu nori josi turnul de televiziune (care domina orasul ca inaltime) se vedea doar prima lui jumatate de jos.
Convingerea mea este ca acest frumos oras trebuie vizitat in tihna. Cred ca 2-3 zile nu sunt suficiente. Din acest motiv noi l-am vizitat de 2 ori.
- Jan.2024 Două nopți în Praga — scris în 10.01.24 de icata24 din RUGBY - RECOMANDĂ