In luna mai am decis sa mergem intr-o excursie la munte, pentru a ne putea reâncarca bateriile. Statiunea e superba, dar din pacate ca mai toate statiunile din tara, este cam in paragina, cateva hoteluri si pensiuni noi, dar care nu reusesc sa stearga imaginea de invechit pe care o are statiunea.
Hotelul este destul de modest, dar pentru 2 stele in Romania pot spune ca este ok, am avut chiar si televizor in camera e drept ca contra cost, dar o suma nesemnificativa.
Pentru mancare am avut tichete valorice si am mancat cand la restaurantul hotelului cand la restaurantul hotelului Dacia de care si apartine. Pot spune ca nu a fost foarte variata dar buna si indestulatoare.
De nota 10 au fost imprejurimile statiunii, absolut superbe, multe trasee interesante, de un grad de dificultate in general mediu. Recomand strandul aflat dincolo de izvoare.
Trimis de danoradea in 17.11.09 12:33:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danoradea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.87983600 N, 22.41287800 E - neconfirmate încă
- Aug.2022 O vacanță frumoasă numai bună de petrecut în cadrul naturii. — scris în 18.08.22 de ux126781* din SLATINA - RECOMANDĂ
- May.2020 Aventura — scris în 28.09.21 de ux122647 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 3 stele cazatoare — scris în 17.02.19 de KITTYT din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2018 Revelion 2018 — scris în 03.01.18 de U93339 din BăNIţA [HD] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Hotel de cel mult 2 stele — scris în 03.09.17 de adrian153 din BRăILA - nu recomandă
- Apr.2017 Pe afara este vopsit gardul si inauntru este leopardul — scris în 16.09.18 de Crimpus Maximus din BUCUREşTI - nu recomandă
- Apr.2017 O dorinta, un vis implinit, o amintire de neuitat — scris în 19.04.17 de ILIS07 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ