POLICLINICA: modernizata, foarte curata si cu personal amabil.
HOTEL: Curatenie mai deloc, obiecte sanitare mizerabile, perne inexistente (ele exista dar sunt de 5 cm grosime!!). La intrarea in camera te izbeste un miros pregnant de CLOR. Acesta este modul de a rezolva igiena in anul 2017. Probabil celelalte produse frumos mirositoare le gasim acasa la cemeriste.
Televizorul este un NEI (firma care nu mai exista de 15 ani!) cu tub, cu o diagonala de 24 cm. (unde le-au gasit oare?), cu o imagine ce nu poate fi deslusita, aparatul fiind extrem de vechi.La receptie, un raspuns imbatabil vis-a-vis de aceasta problema: NU VA MAI UITATI LA EL.
Frigiderul este atat de mic, incat incap decat 2 sticle cu apa, iar de racit, o face atat de putin incat abia dupa 2 zile am putut bea o apa racita, dar nu rece. Peretii sunt murdari, cu urme de negreala.
Baia atat de mica si prost gandita ca atunci cand vrei sa faci dus, trebuie sa sari peste vasul wc. Inaltimea caditei destul de mare, asa incat persoanele ce vin la tratament reusesc cu greu sa urce in cabina pentru a face dus. Greutate mare si cand iesi din cabina intrucat trebuie sa faci un pas urmat de pirueta. Priza la baie nefunctionala, pentru a putea utiliza uscatorul de par.
RESTAURANT: O mancare MIZERABILA, aceiasi ciorba timp de 8 zile, ACEIASI!!! cu 2 pauze de supa (daca o pot numi asa). Cantitativ nici putin nici mult. Ca o curiozitate, ciorba nu era fiarta cu legumele la un loc, ele erau fierte pentru alte ciorbe (pentru straini) iar apoi erau trantite in zeama chioara ce o primeam pe post de ciorba. Friptura era de genul:carne fiarta cu o lingura de orez, peste care o lingura de sos. Niciodata carnea nu era fiarta in sos, asa ca puteti sa va imaginati ce gust avea.
Acesta a si fost motivul pentru care am plecat cu 3 zile mai devreme, nu mai suportam aceasta bataie de joc la adresa mea (au mai plecat si altii din acelasi motiv).
Cu toate acestea, seara de seara vedeam din balcon, cum pleca personalul de la bucatarie, cum credeti ca plecau? Atat de incarcati cu sacose ca abia le puteau duce, ce aveau ele acolo? Ghiciti voi! Au fost facute poze si trimise la Inspectorul PRO de o persoana care lucra la PRO TV.
Deci nu recomand acest hotel pentru vacanta, pentru tratament... nu ai de ales.
In statiune dupa 1 septembrie nu au scazut preturile decat la cazare, mancarea a ramas la acelasi preturi!!
IMPORTANT!!! In gara Neptun, nu exista peron inalt, iar distanta de la prima treapta a vagonului si pana la peron este de 80cm!!! Din acest motiv am luat trenul din Mangalia. Un om bolnav nu se poate urca in tren. CFR a fost dat in judecata de o persoana, care anul trecut a sarit pe peron si si-a fisurat coloana (persoana era bolnava). Asa ca nu folositi trenul, folositi autocarul sau masina personala.
Trimis de Liviu.M. in 18.09.17 23:44:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Liviu.M.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Liviu. M. : Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 11&ridAnt=82135
@Liviu. M. : Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Sep.2021 Pentru cine are nervii tari — scris în 08.09.21 de CiciT din BUCUREșTI
- Jul.2021 Rețineți și evitați! — scris în 29.07.21 de ux121364 din BUZAU - nu recomandă
- May.2021 O vacanta buna — scris în 30.05.21 de ux119872 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Hotel Doina in extrasezon — scris în 19.10.18 de Nicu din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Dezamagitor — scris în 13.04.19 de Kiyomi din BOTOSANI - nu recomandă
- Jun.2017 Cred că aş veni şi a doua oară la hotel, dacă s-ar muta în altă staţiune... — scris în 16.07.17 de nicco din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Un sejur cam naspa — scris în 10.07.16 de Fami din BALOTEşTI [IF] - nu recomandă