Voi incepe cu receptia unde doamnele/domnisoarele de acolo se comporta exact ca la un hotel similar din vestul Europei, adica solicitudine/discretie/rapiditate.
Holul arata ca al unuia de 4 stele, iar lifturile sunt moderne cu putine sanse de a ramane blocat in ele.
In privinta camerelor acestea au dimensiunea standard, adica nu-s mari, dar compenseaza prin aspectul ingrijit si mobila noua. Frigiderul este vechi si amplasat langa capul patului, ceea ce poate fi un deranj atunci cand porneste noaptea. Daca nu-l folositi e bine sa-l dati la minim ca sa nu mai functioneze. Televizorul este mic si vechi, iar programele sunt setate haotic. E o buna sansa de a va "dezintoxica" de ceea ce inseamna la noi televiziune.
Balconul este locul meu preferat unde seara se poate casca gura la stele...
Baia este curata, dar doamnele care se ocupa de curatenie nu inlocuiesc sapunurile, sampoanele si hartia igienica consumate, asa ca pregatiti-va rezerve de acasa.
Termopanele izoleaza bine fonic, asadar nu veti fi deranjati de muzica teraselor.
Nu abuzati de aerul conditionat; eu m-am ales cu o raceala pe cinste.
Restaurantul este OK la preturi, cu timp scurt de asteptare, dar meniul este mai putin diversificat decat era acum cativa ani.
[Lipsa educației] ramane o problema constanta si deranjanta a litoralului romanesc asa ca evitati plimbarile in zonele aglomerate, mai ales seara si-n weekend.
Trimis de mariuscerbu in 14.08.13 21:37:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariuscerbu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2021 Pentru cine are nervii tari — scris în 08.09.21 de CiciT din BUCUREșTI
- Jul.2021 Rețineți și evitați! — scris în 29.07.21 de ux121364 din BUZAU - nu recomandă
- May.2021 O vacanta buna — scris în 30.05.21 de ux119872 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Hotel Doina in extrasezon — scris în 19.10.18 de Nicu din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Dezamagitor — scris în 13.04.19 de Kiyomi din BOTOSANI - nu recomandă
- Aug.2017 Hotel Doina - Neptun — scris în 18.09.17 de Liviu.M. din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Cred că aş veni şi a doua oară la hotel, dacă s-ar muta în altă staţiune... — scris în 16.07.17 de nicco din BRAșOV - RECOMANDĂ