Am fost la sfarsitul lunii august cazata la acest hotel, timp de cinci nopti. Am venit aici într-o zi de luni, deci prin statiune era destul de liber, dupa weekendurile destul de pline de obicei. Dupa drumul de la noi din Pitesti destul de obositor, ne-am oprit la acest hotel, fara nici o rezervare, înainte mi-l recomandase o prietena. Ne-am cazat dupa cateva minute de la sosire. Am fost multumita de calitatea serviciilor în comparatie cu pretul platit. Hotelul are zece - dousprezece etaje, noi avand camera la etajul patru al acestuia.
Pe fiecare zi se facea curatenie si se golea cosul de gunoi. Camera nu este super dotata, dar are strictul necesar. Pe mine în primul rand ma intereseaza sa aiba televizor si frigider si era asa ceva.
Baia este curata si îngrijita. Prosoapele si lenjeria în sase zile au fost schimbate o singura data. Camera nu are un balcon cum au alte hoteluri. Camera pe care am avut-o nu avea vedere la mare.
De intrat în camera se intra pe baza unei cartele magnetice, un lucru bun pentru un hotel de doua stele.
Personalul mi s-a parut zambitor si politicos.
De mancat nu am mancat la acest hotel ci pe la terasele si autoservirile din statiune unde preturile sunt rezonabile.
Este bine ca se afla aproape de plaja şi în cateva minute ajungi pe plaja.
Cu parcarea nu am avut probleme, am parcat masina pe straduta dintre hoteluri si chioscurile din statiune, si tinand cont ca am venit într-o zi de luni, am gasit destule locuri de parcare.
Plaja frumoasa, nisul fin, apa marii calduta, ne-am simtit foarte bine. Sigurul lucru ce nu mi-a placut pe plaja era ca în apropierea noastra au stat vreo de cateva ori, niste baieti cu niste lanturi mai groase la gat, mai bruneti, care tipau si vorbeau urat, fara sa tina cont de lumea din jur. De fapt a mai fost ceva ce nu mi-a placut si anume comerciantii de pe plaja, care incercau sa-ti vanda orice si la un moment dat cu anumite persoane care se baga în seama cu ei, daca nu cumparau, deveneau agasanti.
Trimis de elenafl* in 22.09.10 22:25:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elenafl*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
De notat hotelul. Doar 100 lei/noapte/camera in Mamaia, in august? Nu e rau!
In ce zona a statiunii se afla hotelul?
Mai vedem si noi din cand în cand lume multumita pe litoralul romanesc. Este de bine nu, poate în viitor se vor înmulti aceste aprecieri.
Intr-adevar hotelul pare OK. Dar plaja? Nisipul fin nu era plin de coji de seminte, mucuri de tigari, sticle si alte ambalaje? N-au aparut tipii cu portavoce sa va invite la o plimbare pe mare sau la un spectacol extraordinar la teatrul de vara?
- Sep.2021 Nu mai mergem la ei — scris în 08.10.21 de ux122730 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Dec.2019 Nu recomand — scris în 19.07.20 de ux116162 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Cazare excelentă, masă execrabilă! — scris în 31.08.17 de Ancuța29 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Nu recomand in niciun caz!!! — scris în 24.08.17 de Madalina129 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2016 Un hotel mediu — scris în 04.07.16 de alamo din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Daca revin in Mamaia, sigur vin la Doina — scris în 13.08.15 de edi.goian din VASLUI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Nu recomand hotel Doina — scris în 23.06.15 de marcell din CALARASI - nu recomandă