Didim - 'Elegance doar pe foaie'
Salut,am fost impreuna cu eugenc (cel ce a scris un review mai jos) la Didim Elegance.vezi impresii Am stat in hotelul vechi, etaj 5.
Pro:
-ca si cazare a fost ok, se facea curatenie zilnic.
- hotel frumos.
- toboganele (8 buc) f misto. 1 pt colaci, unul incet si restul rapide.
- piscina principala super.
- spa ok.
Contra:
- mancarea... doar sa nu zici ca n-ai mancat nimic. Ai de ales zilnic intre aceleasi preparate, diferind doar cele rezultate din resturile din zilele anterioare. Am asteptat cu interes seara la Canakkale pt a manca ceva adevarat. Fara sa fiu aberant, consider mancarea ceva intre laturi si mancare de armata. Doar sa fie acolo, sa nu zici ca nu ti-au dat ceva. Gasesti ceva sa incropesti in farfurie. Dar de placut... neah.
- dulciurile - patiserul/cofetarul lor n-are pic de imaginatie. Zilnic 3 feluri din coca coapta si insiropate in stilul turcesc. 2 zile Smochine in sirop. 1 zi 1 fel de cataif. In rest... coca cu sirop de zahar. Si torturi ciudate, din care se indopau englezoii. - am stat sa ne cazeze pana la 6 seara. Dat spaga 50 euro. facut scandal mare si degeaba. abia ne-au dat 3 camere pe acelasi culoar, la ora 6. Nashpa.
- seif contra cost.
- minibar contra cost
- bere mai slaba decat apa, vodtka mai slaba decat vinul.
- pahare de plastic care nu-s de unica folosinta, paharele murdare.
- inghetata gratuit doar pt copii, la kids club, intre niste ore prost alese... pt noi, pt ei bine alese, pt ca dorm copiii atunci si nu prea au clienti.
- personal indolent,mistocar aiurea, personal nepregatit. Deloc!!!
- animatorii - praf. Aceleasi melodii zilnic, aceleasi miscari, aceleasi jocuri la piscina (observatie de ne participant). "Dai un ban dar stai in fata", nu e doar o vorba de duh romaneasca. Este o realitate universal valabila.
HOTEL DE EVITAT!!! Mai bine dai cu 30% mai mult la un hotel cu review-uri bune, decat sa iti arunci banii pe geam (enervandu-te cu lipsa de organizare si
lipsa de pregatire a personalului). Evitati dragilor si nu veti regreta!!!
Trimis de decuadi in 14.09.14 13:46:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kefaluka resort, Bodrum, Turgutreis.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (decuadi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@decuadi: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1.B.7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun.
- Jul.2016 Raport calitate - preţ foarte bun — scris în 24.07.16 de CRISCALIN din BUCHAREST - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Nu merita 4 stele — scris în 06.01.16 de florin2679 din FOCşANI - nu recomandă
- Aug.2015 Binisor — scris în 10.08.15 de Miruna123 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Foarte slab — scris în 04.09.14 de eugenc din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Cel mai prost concediu din viata mea — scris în 08.09.14 de Ciobiaug2014 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Cel mai frumos concediu — scris în 13.07.14 de adiso8 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Cea mai urata experienta din viata pacat ca a fost tocmai luna de miere! — scris în 29.06.14 de viperblk din BRAILA - nu recomandă