Am fost de mai multe ori și am ținut să specific părerea mea în ideea că pot fii de ajutor pentru cei care sunt nehotărâți unde vor petrece vacanța de vară.
Complexul are puncte bune și puncte mai puțin bune.
Ca puncte bune :
- spațiul total de care dispune este unul generos cu posibilități de parcare contra cost dar și liber (în fața hotelului) cu multă verdeață fapt care crează impresia că te afli undeva la munte
- posibilitatea cazării unui număr mare de persoane grație celor 13 etaje ale hotelului
- plaja foarte mare cu nisip fin care este arată în fiecare dimineață cu posibilitatea de a opta între cearceaf sau șezlong
- apa destul de curată și ferită de curenți datorita golfulețelor protejate de stavilopozi
- sala de mese și hrana preparată tot timpul proaspătă
- alte aspecte care o să le descoperiți și singuri
Puncte slabe:
- aglomerație la lifturi, dar fiind în vacanță...
- barul de zi se închide cam devreme ora 20.00 pt. că se deschide Terasa Rustic, cu program până târziu
- cam aglomerat la piscină și șezlonguri puține
- ...
Am pus și câteva poze.
Trimis de girboiu in 12.11.15 11:39:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Prin aproape toată România
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (girboiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@girboiu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmasterX - mulțumesc... o să încarc și impresii din Bucovina cu Mănăstirile din Moldova...
Salut! Anul acesta am reușit (pana la urma) sa rezerv o camera la hotel Diana. Ma interesa daca poți spune ceva in legătură cu camerele (etaj 7 am eu), cu terasa (aglomerata, incapatoare, grătar, ceva distracție pt copii etc), piscina, cate ceva despre meniuri... Se plătesc șezlongurile de pe plaja? Cat mai multe detalii m-ar ajuta. Cred ca mai sunt persoane care sunt interesate sa afle astfel de detalii. Celelalte review-uri sunt vechi, dar au fost de ceva ajutor.
Multumesc!
- Jul.2019 Discriminare la pretul de cazare — scris în 22.07.19 de Valentin08 din BRAșOV - nu recomandă
- Aug.2016 Impresii hotel Diana M.A.I — scris în 19.04.17 de Nobodyy din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 De unde sa incep?! Este ORIBIL — scris în 05.09.16 de Lucia18 din ALBA IULIA - nu recomandă
- Jul.2016 Informații cazare+masă iulie 2016 — scris în 21.07.16 de iuliana123* din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Diana: dacă nu aveți fițe, este super — scris în 25.07.16 de Adela88 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Hotel ok, statiune decazuta — scris în 02.01.16 de ojdeunghii din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2014 Super vacanta — scris în 14.08.14 de Ella Gabi din BUCURESTI - RECOMANDĂ