Am decis impreuna cu prietenul meu sa ne petrecem concediul din aceasta vara pe litoralul Marii Negre, alegand statiunea Saturn, cunoscut dinainte ca fiind un loc linistit. Am ajuns la receptia hotelului Diana, al carui hol, spre surprinderea mea era plin de lume, familii cu copii, tineri si varstnici, obositi dupa o noapte lunga de calatorie.
Doamnele de la receptie, foarte intepate, faceau ordine pe acolo, incercau de fapt, ptr ca nu erau capabile sa se descurce. Imparteau camerele dupa bunul lor plac si dupa marimea "atentiei" pe care o primeau. Repezeau pe toata lumea, vorbeau deosebit de urat, de parca omul se caza gratis la casa lor particulara, nu dadea 90 ron ptr fiecare noapte petrecuta acolo. Una dintre ele, bruneta si frumoasa, care se tinea sefa, fara de care nimeni nu facea nici o miscare, era o catastrofa! Nu vreau sa mai intru in detalii, dar cand a venit in cele din urma si randul nostru sa ne cazam... surpriza: desi aveam rezervare facuta, nu eram pe lista! Trebuia sa mai asteptam si am mai asteptat. Intr-un tarziu, frumoasa bruneta ne-a chemat si ne-a dat o "camera buna", drept recompensa.
Am urcat la et 10 cu un lift "imbatranit", am ajuns la usa camerei si aici o alta surpriza: cei care plecasera cu ceva timp inaintea noastra "uitasera" sa faca ordine si sa lase curat, asta pt ca femeia de serviciu, pe care ulterior am cautat-o nu avea timp de asa ceva, era nervoasa si ne-a indrumat spre receptie, iar cand am chemat-o sa-i aratam dezastrul in care fusesem cazati a raspuns scurt si la obiect: "sa va faca curat cine v-a cazat, eu nu am timp! ". In zilele urmatoare dezastrul a continuat, doamna menajera intra in camera doar sa poata pune mana pe ceva, in rest nimic.
Am ramas 8 nopti acolo, dar nu a facut nimic, nu a schimbat un prosop, nici lenjeria, nu a curatat baia, unde mirosea ingrozitor, sa nu mai vb ca hartie igienica si saci menajeri ne-am cumparat noi. In cazul in care am abordat-o pe hol, nici nu ne-a bagat in seama, iar la receptie, cand am semnalat neregulile ni s-a spus ca asa e regulamentul hotelului. De 90 ron, trebuia sa existe un astfel de regulament! Nici nu vreau sa ma gandesc la noptile petrecute in acel hotel, ptr ca restul a fost minunat!
Vom merge si cu alte ocazii pe litoralul romanesc, dar acest complex va ramane o amintire urata, in special personalul, care e un dezastru!
Trimis de unul in 07.10.11 10:25:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (unul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Daca intampinam asa prb, sigur nu-mi cumparam saci de gunoi, ci rasturnam cosul in mijlocul holului, apoi imi rezervam o juma de zi sa merg in Mangalia sa ma pun pe reclamatii peste tot si sa aduc si o televiziune sa vada dezastrul, va asigur ca se schimbau lucrurile instant!
La acesti bani ce pretentii sa ai? 45 de lei de persoana, la 15 m de plaja, camera cu TV, baie, si apa calda. Interesant e ca nimeni nu scrie ca este un hotel cu circuit inchis, la fel ca Meridian Mamaia, Flamingo Eforie Sud, si Maramures Olimp.
Am introdus coordonatele GPS ale pensiunii, rezultand urmatoarea pozitionare pe harta click aici. Ne poti spune daca-i ok?
Multumesc.
- Jul.2019 Discriminare la pretul de cazare — scris în 22.07.19 de Valentin08 din BRAșOV - nu recomandă
- Aug.2016 Impresii hotel Diana M.A.I — scris în 19.04.17 de Nobodyy din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 De unde sa incep?! Este ORIBIL — scris în 05.09.16 de Lucia18 din ALBA IULIA - nu recomandă
- Jul.2016 Informații cazare+masă iulie 2016 — scris în 21.07.16 de iuliana123* din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Diana: dacă nu aveți fițe, este super — scris în 25.07.16 de Adela88 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Hotel ok, statiune decazuta — scris în 02.01.16 de ojdeunghii din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2015 Vacanță cu repetiție — scris în 12.11.15 de girboiu din FOCSANI - RECOMANDĂ