RĂU
nu erau locuri de parcare
doar cateva locuri de parcare la„ditamai" hotelul
28.11.2022: tot hotelul a ramas fara apa rece si calda, + fara caldura pana noaptea tarziu; nu s-a mai putut face tratament in bazinul de sulf
29.11.2022: apa RECE, nu s-a mai putut face tratament in bazinul de sulf
30.11.2022: apa RECE, nu s-a mai putut face tratament in bazinul de sulf + seara s-a mai oprit si curentul electric!!!
01.12.2022: apa RECE, nu s-a mai putut face tratament in bazinul de sulf// trebuiau inlocuite injectoarele la cazane, astfel incat am plecat cu 5 zile mai devreme, desi am platit sejurul pana pe 05.11.2022. Nu mi-au returnat banii, nici macar nu s-au scuzat!!!
despre SERVICII
Promptitudinea la serviciul de sala de mese lasa de dorit.
Nu se respecta orarul de masa, se astepta foarte mult (30 minute) pana se servea masa.
De ex. masa era stabilita la ora 18 iar ei abia dupa cca 30 min incepeu servirea.
Farfurii ciobite, pahare crapate!!! In loc de pahar de apa: CANA
despre CAMERE & COND. CAZARE
Prosoape albe cu pete pe ele
Am stat 2 ore fara curent electric, langa usa, neputand sa intru in camera!!!
Nu a existat INTERNET!!!
Usa de la balcon nu se inchidea.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
meniu foarte saracacios, portii foarte mici
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Paragina totala, deprimant, dar natura frumoasa
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Inexistente!!! Totul invechit„, cazut
Trimis de ux127829 in 02.12.22 18:11:37
- A fost prima sa vizită/vacanță în HERCULANE
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux127829); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux127829 : - adresa de email declarată trebuie confirmată (validată) - prin click pe linkul din mesajul automat trimis
O adresă de email funcțională (verificată) este condiția minimă - și obligatorie a acceptării oricărui review trimis NELOGAT.
@ux127829: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 09979&hid=10574.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux127829 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI, inclusiv în titlu!), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
- Oct.2023 Super!!! — scris în 10.10.23 de ux130964 din SUCEAGU [CJ] - RECOMANDĂ
- May.2023 Lipsa procedurilor creaza haos — scris în 22.05.23 de ux129106 din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2022 Am fost incantati — scris în 03.08.22 de Evellyna din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Bacolux Diana — scris în 20.06.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Vacanta — scris în 24.02.22 de ADRIANA 88 din ARAD - RECOMANDĂ
- Jan.2022 Pretul corect — scris în 25.01.22 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ