Locatia este foarte aproape de plaja... In legatura cu parcarea... trebuie sa dai ceva la adm. sa parchezi in spatele hotelului.
Nu am avut nevoie de frigider... In voucherul pe care l-am luat era inclus TV (am avut emotii pt ca nu specifica asta pe el)... dar nu a fost nici o problema...
Am avut noroc ca am prins camere cu balcon (am dat la receptie cva -> nuj ce sa zic... ori a fost bafta noastra ca erau camere libere cu balcon... ori... nu stiu)... Paturile nu sunt matrimoniale. (deci am dormit "intre" paturi). Curatenie... ok... venea cineva aproape in fiecare zi si dadea cu aspiratorul si lua gunoiul...
Nu mi-a placut ca miroseau urat prosoapele... deci va sfatuiesc sa veniti cu prosoape de acasa... apa la fel... nu este cabina de dus. Si inca ceva... nu se schimba prosoapele pe toata durata sejurului.
Trimis de vicenza in 30.08.10 21:16:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Eforie Nord, ViiLa Andrei
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vicenza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
pai la banii pe care i-ati dat, e binisor. cei 630 de lei (banuiesc) includ si ceva - urile? sau alea sunt puse ca sa nu avem nici un dubiu ca suntem in Romania?
si pre multe puncte de suspensie! ingreuneaza fraza, o face incalcita. cred ca e mai bine fara.
Încă o persoană nemulțumita de serviciile de pe litoralul românesc, ore câte o să mai fie până va face cineva ceva în acest sens.
Este aproape de plaja in nordul statiunii, sau in sudul acesteia? Exista igrasie, lucruri neplacute legate de curatenie? Pretul este destul de mic, face macar acesti bani, sau nici macar?
Din punctul meu de vedere face banii. Este igrasie in baie. Este foarte aproape de plaja debarcader (Traversezi strada si ai ajuns - Maxim 30 m). Legat de curatenie... sa nu te astepti la lux... se da cu aspiratorul zilnic (dar nu am stat desculta prin camera). Lenjeria nu se schimba, la fel si prosoapele. Cum am mai spus... pentru cei fara pretentii. Daca mai vrei detalii... poti sa ma intrebi ce anume sa iti mai spun.
- Aug.2024 Tupeul nu tine loc de bun simt — scris în 04.09.24 de Meșterul din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Alături... arată mult mai bine! — scris în 02.08.23 de Dolitra din PAşCANI [IS] - nu recomandă
- Jun.2023 Sfioasa Diană — scris în 12.06.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Țeapă numele tău e Diana Hotel Eforie Nord — scris în 07.09.22 de Cristiana3 din BUCUREșTI
- Jul.2022 Super vacanta la Diana — scris în 02.08.22 de dusim din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Ramai cu gust amar — scris în 17.09.21 de iuliagl din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2021 O vacanță super-reușită! — scris în 12.07.21 de Mameza din BRAșOV - RECOMANDĂ