Am ales acest hotel datorita faptului ca are o suprafata de aproximativ 300000 de metri patrati cu gradini superbe si alei cu palmieri, au o laguna ce asigura o priveliste superba si la extremitatea acesteia, in mare, poti face snorkeling la reciful de corali si poti vedea o multime de specii de pesti frumos colorati.
despre SERVICII
Personalul hotelului este numeros, tot timpul cu zambetul pe buze si la dispozitia turistilor.
Au chiar si persoane de la biroul guest relations care se plimba zilnic prin tot resortul si intreaba turistii daca sunt multumiti, daca ii deranjeaza ceva etc.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camerele sunt spatioase, cu mobilier clasic, baia destul de mare, toate fiind foarte curate. Noi am fost cazati la parter, la AC dadeam drumul doar cand veneam de la plaja, noaptea nu era necesar, camera fiind destul de racoroasa. Se facea curat zilnic si se schimbau prosoapele, ne aranjau inclusiv produsele de pe masuta de toaleta in linie :-).
Minibarul din camera era aprovizionat o data la doua zile cu sucuri (Cola, Fanta, Sprite si un suc natural).
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Masa se servea si in interiorul restaurantelor, cu distantare si nu te mai puteai servi singur, dar turistii nu purtau masca in interior.
Exista personal la toate standurile cu feluri de mancare, cu despartitor de plexiglas, iar acesta servea fiecare persoana.
In restaurantele a la carte si in baruri/ terase nu mai exista meniuri, deoarece nu se pot dezinfecta dupa fiecare persoana care le atinge, in schimb au pus coduri QR pe fiecare masa ceea ce mi se pare foarte ok.
In restaurantul principal The Palm mancarea este diversificata si indiferent de gusturile fiecaruia, nu ai cum sa nu gasesti ceva care sa iti placa. La micul dejun se serveau cam aceleasi mancaruri, dar era diversificat si iti puteai alege in fiecare zi altceva.
Am avut si doua rezervari la restaurantele a la carte Fattoosh si Ranchero (specific libanez si mexican) unde mancarea servita a avut o prezentare spectaculoasa. Mie personal mi-a placut cel mai mult mancarea de la restaurantul mexican.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Atat in laguna, cat si in mare intrarea se face lin, apa crescand treptat si avand o temperatura de vis. Se recomanda folosirea incaltamintei de apa, desi in laguna nu prea este necesara, noi totusi am folosit-o.
In laguna apa este un pic mai calda dar nu te poti bucura de snorkeling deoarece la intrarea in laguna sunt montate plase care nu permit pestilor si altor vietuitoare sa patrunda.
La mare in schimb poti sa te bucuri facand snorkeling toata ziua pe langa reciful de corali unde intalnesti tot felul de specii de pesti (noi am vazut chiar si o pisica de mare).
Plaja este curata, in permanenta personalul hotelului strage paharele si gunoiul facut de turisti, iar sezlongurile sunt distantate unele de altele, dar numeroase.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Cei din echipa de entertainment erau prezenti prin tot resortul. Programele incepeau de dimineata si erau numeroase: pilates, zumba, aerobic, aqua gym, belly dance. Din pacate nu am participat la foarte multe, intr-o saptamana avand si excursii optionale timpul trece foarte repede.
Hotelul are 9 baruri / terase, dar din cauza pandemiei erau deschise doar 6,5 dintre acestea fiind deschise pana la ora 00:00. La barul Club Soda in fiecare seara era dj si atmosfera era una foarte placuta, chiar daca nu se dansa. Iar la Sunset Bar in unele seri aveau solisti ce cantau muzica live.
Trimis de Braha in 03.09.20 20:04:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: In luna iulie, anul 2019 am mai calatorit in Hurghada si am fost cazati la Hotelul Ali Baba unde totul a fost ok, dar anul acesta am dorit sa mai incercam si alt hotel. Intradevar Hotelul Desert Rose este superior cam din toate punctele de vedere fata de Ali Baba, desi pretul nu este cu mult mai mare.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Braha); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =101018&hid=394.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
@Braha: Felicitări pentru vacanță!
Mulțumesc pentru detalii, eram curioasă cum se prezintă Egiptul in vreme virusată
Îmi poți spune de ce nu se dansa la barul vostru preferat? Nu doreau turiștii sau nu era voie?
Turiști erau mulți? Ai sesizat cam din ce țări erau turiștii (dacă erau)?
@krisstinna: Nu se dansa deoarece nu era permis decat sa danseze fiecare in dreptul mesei sale...
Turistii erau in mare parte egipteni, iar apoi urmau rusi, sarbi si cativa romani. Noi nu am intalnit nici un roman in hotel desi a mai ajuns o familie in acelasi timp cu noi, nu ne-am intersectat pana la sfarsitul concediului. Iar gradul de ocupare al hotelului am inteles ca ar fi de maxim 50%.
@Braha: O vacanta reusita ceea ce se vede perfect din ceea ce ai povestit dar si din pozele atasate. Felicitari, votat cu mare drag.
- Sep.2024 Desert Rose continua sa ne uimeasca prin tenacitatea de a-si multumi oaspetii — scris în 17.09.24 de melania67 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 Nu as mai repeta experienta — scris în 31.10.23 de ux131338 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2023 Potrivit pentru familii cu copii si relaxare — scris în 04.07.23 de Marisia2023 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Foarte frumos — scris în 25.09.23 de ux130809 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hurghada, Desert Rose in august... — scris în 28.08.22 de sologiuc eugen din LANDSHUT - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Boarea de la Desert Rose — scris în 15.08.22 de doina-goga* din ARAD - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Prima data în Egypt — scris în 28.06.22 de ana mari din BRAșOV [BV] - RECOMANDĂ