Platamonas-un satuc numai bun pentru concediu

salutare!
vreau sa impartasesc cateva impresii legate de platamonas ca statiune turistica; de la prima mea vizita in acest mic satuc de pescari, devenit ulterior o mare atractie turistica a Pieriei, am ramas deplin impresionat de frumusetea si misterul acestui loc, de traditiile ce s-au conservat si la stilul de viata al riveranilor care isi traiesc viata intr-un ritm imperturbabil.
Am stat de fiecare data la vila Manos, o vila superba, traditional construita cu al carui proprietar m-am si imprietenit, revenind an de an.
Pot afirma cu tarie ca Platamonasul iti ofera tot ce iti poti dorii de la un concediu: odihna deplina, peisaje superbe, aventura din plin si multa multa sanatate.
Anul acesta am ales fireste tot platamonasul pentru concediul de vara... abia astept plecarea in august.
va doresc tuturor vacante cat mai placute oriunde mergeti sa va simtiti minunat!
Promit sa revin aici cu multe poze din Platamonas! toate cele bune!
Trimis de andrei_palfi87 in 02.02.12 17:06:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Platamonas
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andrei_palfi87); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pentru ca nu ne-ai spus foarte multe despre vila in sine, am mutat review-ul la "Descopera Platamonas" si am anulat notele acordate pentru servicii, cazare si masa.
Poate ne ajuti sa il descoperim si noi, cu ajutorul catorva fotografii.
- Aug.2023 Platamonas: Grecia, frumoasă țară, păcat că-i locuită (II) — scris în 13.08.23 de cod_gabriel din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2022 Palaios Panteleimonas, vechiul sat de piatră cu o privelişte uluitoare asupra Golfului Thermaikos — scris în 09.04.23 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Un bonus nesperat - marea! Și bonusul bonusului - o tavernă excepțională! — scris în 03.06.19 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 La pas printr-un mic paradis grecesc — scris în 04.09.16 de alar din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- May.2016 În "balconul Olimpului" — scris în 02.11.16 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Paralia Panteleimonos prin ochii mei — scris în 13.02.16 de Denisa13 din GHIMBAV - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O vacanta reusita — scris în 03.09.15 de silvanasolomon din BRASOV - RECOMANDĂ