Tavernele din Parga, sunt atat de primitoare, moderne, cu ospatari amabili si prietenosi. Am primit atentie, am primit ceea ce am comandat, mancare cu gust, aratoasa calitativ si cantitativ.
Magazinele pline cu acarete, la preturi un pic maricele, dar deh :p preturi de statiune. Magazine cu preturi pentru toti pana la urma, depinde de bugetul pe care il ai alocat cumparaturilor. Eu am gasit tot ce mi-am dorit.
E o placere sa te plimbi printre bazarul lor, nu te saturi sa privesti si sa admire lucruri pe care nu le vezi in fiecare zi. De la toate magazinele am primit bon fiscal, si restul pana la ultimul cent.
Ceea ce nu mi-a placut, a fost pretul pepenilor :p cam mare... dar atmosfera m-a facut sa nu ma mai uit la preturi timp de 14 zile.
Mi-am dorit sa ajung in Parga, am visat la Parga, si am gasit ceea ce am visat.
Doresc tuturor celor care ajung in Parga, o vacanta cel putin la fel de reusita ca a noastra. Bucurati-va de fiecare moment in Parga... si nu uitati sa dati 1 euro 2 :p zeului apelor Poseidon, isi face aparitia langa ancora la sfarsit de saptamana :)
Mult soare va doresc, noi am avut 14 zile numai cu soare :)
Trimis de blonduta_blue in 23.11.15 19:14:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (blonduta_blue); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Parga, PARGA" (deja existentă pe sait)
Felicitari pentru plimbare, vacanta si alegerea facuta. Ma bucur sa acord eu votul pentru SB.
Buna ziua,
Puteti sa imi spuneti si mie la ce distanta este hotelul de centrul orasului Parga? Noi avem si un copil mic cu noi si va trebui sa parcurgem zilnic distanta pe jos.
Multumesc de raspuns.
@cristi chivu: dacă te referi la apartamentul unde a fost cazată autoarea acestui articol (adică Elena Hotel & Apartments), atunci se vede foarte clar că e la o distanță nu doar mare, ci și la o înălțime destul de mare pentru ca piticul să ceară „acasă” încă de-a doua zi. Recomand ceva în prima linie, sau după deal, în Valtos (eu am stat la vila Marianna, la cinci sute de metri de plajă (avantaj - cea de aici are ceva care e aproape nisip, pe când cele din centru, Krioneri și Piso Krioneri, mai mult pietre).
@blonduta_blue:
Buna, poti sa imi spui si mie care sunt conditiile de la aceasta cazare? Cineva imi spunea astazi ca nu se face curat si ca trebuie sa vii cu prosoapele de acasa. Este adevarat? Si distanta pana in centrul Pargai cat este?
- Aug.2022 Parga 2022 — scris în 07.09.22 de constantin din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Parga, dupa 4 ani la rand — scris în 05.02.20 de Enki din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 O zi in Parga — scris în 06.01.19 de LUMI CLUJ din TURDA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Mini vacanta in Parga — scris în 14.07.18 de Lily_24 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2018 Parga — scris în 08.07.18 de ANIELA03 din BLAJ [AB] - nu recomandă
- May.2018 Parga, atracţie la superlativ — scris în 24.05.19 de traian.leuca † din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Parga suprapopulată și în septembrie — scris în 27.09.17 de ebirsan din CONSTANţA - RECOMANDĂ