Dupa ce am parasit capitala Cehiei, Praga, ne-am indreptat catre Munchen, capitala landului Bavaria, al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg.
Traseul parcurs (cca 380 km), a fost unul deosebit de bun, pe autostrazi, nimic de reprosat. De tinut minte, in Germania nu este limita de viteza, asa ca puteti sa-i "dati talpa". Totusi, se recomanda a nu se depasi viteza de 130 km. Limitarile de viteza sunt in general pe portiunile in constructie sau reparatie, cu carosabil umed, curbe... Asa ca in general nu apuci sa-ti iei "zborul" bine, ca hop, limitare de viteza.
Ajunsi in Munchen, ne-am cazat la H2 Hotel Munchen Messe, hotel ce face parte din lantul hotelier H-Hotels, camera cu mic dejun inclus. In fata hotelului (50m), este statia autobuzului, iar la 250m, statia de metrou U-Bahn Messestadt-West. Dupa ce ne-am cazat, am facut repede un dus, ne-am schimbat, si am iesit sa mancam ceva.
Trimis de Roberto_P in 10.03.17 12:51:47
- A fost prima sa vizită/vacanță în GERMANIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Roberto_P); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Roberto_P:
Bine ai venit pe AFA.
Am însă senzația că articolul încărcat de tine este trunchiat, pentru că nici nu începe bine și se și termină.
Așa că, deocamdată îți propun să termini povestea vizitei tale în Munchen, sau măcar ce ai făcut în prima zi, după ce ați ieșit să mâncați ceva.
Ai posibilitatea de a adăuga informații, apăsând butonul EDIT IMPRESII.
Între timp, poate „scormonești” și printre fotografiile făcute atunci și alegi câteva, pe care să le încarci pe sait, să vadă și cititorii pe unde v-ați plimbat.
Mulțumesc pentru înțelegere și aștept completarea.
Cum autorul nu a mai dat niciun semn de viață, publicăm „mini-articolul” așa cum e
Completări se pot aduce și ulterior, prin ecouri (sau funcția „Sesizează” - pentru inserarea text suplimentar în review)
- Dec.2023 Relaxare la spa - THERME Bad Wörishofen — scris în 02.06.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Excursie la Munchen — scris în 08.06.23 de Opelantara din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Iarna la pas prin Munchen — scris în 11.12.18 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Circuit cu masina prin Europa (4): La pas prin Munchen si in cautarea halbei de bere de un litru — scris în 17.07.18 de lenti din PITEșTI - RECOMANDĂ
- May.2018 O poveste la inaltime – Turnul Olimpia, Munchen — scris în 06.11.18 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2018 Turul orasului in gri-albastru - Greyline city sightseeing, Munchen — scris în 04.11.18 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2018 1 Mai muncitoresc... la Munchen — scris în 01.05.18 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ