Aflandu-ne pentru opt zile in Lloret de Mar, nemultumiti de cazare si servicii hotel 4*TOP ROYAL STAR, all, am hotarat dupa cateva zile sa avem ziua si excursia.
Croaziera ne-a costat 45 eur de pers, cumparata de la romanii nostri. Pe plaja era 30 eur de pers, deci atentie! A durat o jumatate de zi, am mancat si am baut sucuri, incluse in pret. Nici aici mancarea nu a fost buna!
Costa Brava (coasta neimlanzita) cu golfulete, cu plaje izolate, cu paduri de pin, cu zone stancoase care se succed pe masura ce avansezi dintr-o directie in alta, deci are un peisaj de coasta minunat.
Am navigat de-a lungul ei, dintr-un golf in altul, am inotat in cea mai albastra mare pe care am vazut-o vreodata. Am oprit la un moment dat de au dat mancare la pesti. Alta oprire de vreo ora a fost atunci cand au scos niste saltele GIGANT, unde o parte din noi am inotat sau pur si simplu s-a stat pe saltele.
Pe vas, majoritari erau tinerii, mare parte nemti si englezi, minoritari noi romanii.
S-a dansat mult, mult, antren din plin.
A fost foarte frumos!
Trimis de balasa violeta in 21.10.10 13:43:11
- A fost prima sa vizită/vacanță în SPANIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (balasa violeta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2018 Vacanță activă pe țărmuri spaniole — scris în 27.06.18 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 7 zile în Lloret de mar — scris în 06.09.16 de am2lei din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Amintiri plăcute — scris în 25.10.16 de Crys_cristina din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Ne-am întoarce oricând, chiar și pentru 2-3 zile — scris în 30.07.15 de Ramonae din FLASSANS - RECOMANDĂ
- Jun.2015 O plajă de neuitat: Santa Cristina — scris în 10.09.16 de cristina47* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Revenire dupa 8 luni — scris în 02.07.15 de achelici din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Sejur pe cont propriu... amintiri cat pentru o viata! — scris în 15.06.15 de aurelia44 din BUCURESTI - RECOMANDĂ