RĂU
Kalithea, cea mai proasta alegere de vacanta
Nu stiu nimic despre aceasta cazare — [by webm] impresiile au fost încărcate, aiurea, la Eleni Studio — deci nu ma pot pronunta.
In schimb despre aceasta locatie de vacanta nu am foarte multe vorbe de lauda. De la japca de la restaurante pana la talharia dupa plaje aici totul mi se pare la fel.
In primul rand este o destinatie de sedentari. Nu ai unde sa te plimbi nici in acest sat nici pe plaja lui. Satul nu este foarte mare iar toata actiunea este concetrata pe 3 stradute nu mai lungi de 100-200 de metri.
Preturile raportate la calitate sunt mari, sunt in grecia locatii mult mai bune si mai ieftine decat acesta zona. Dati o cautare pe google inainte ca o sa scapati de multe probleme. Pare ca aici nimik numai este grecesc iar grecii cu siguranta sunt rari.
Este plin de imigranti iar majoritatea afacerilor de aici sunt detinute de imigranti iar de aici si lipsa interes pentru bunastarea clientilor lor. In orice loc par ca vor doar sa iti ia banii fara sa ofere nimik.
Dupa parerea mea nu este o locatie deloc de recomandat mai ales persoanelor care sunt active sau persoanelor care cauta ceva mai mult decat o baie in mare. Desi serviciile pe care le poti gasi aici sunt aproape sub orice critica plajea si apa sunt super.
Poti gasi cateva activitati in zona dar toate implica apa si nimic altceva (scuba, snorkeling, plimbari cu barca sau cu skyjetul dar cam asta e tot. In centrul satului este un aer care te duce cu gandul la balciurile din romania. Nimic spectaculos.
Nu as recomanda celor care cauta un loc sa isi petreaca vacanta activ, sau daca tot au ghinionul sa ajunga pe aici nu au ce face mai mult de un weekend.
As recomanda tuturor celor care se duc intr un loc in care n au mai fost sa faca o plimbare scurta pe google maps sa isi faca o idee mai buna despre imprejurimi si sa decida daca este ceea ce cauta sau nu.
Trimis de getraveler* in 16.06.21 21:17:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (getraveler*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux120216: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Kallithea, KALLITHEA [Kassandra]" (deja existentă pe sait)
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux120216 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Nu vreau să contest opinia autorului, dar... la ce ar trebui să ne așteptăm totuși de la o stațiune (sat) de pe litoral? La Eforie sau Techirghiol ai mai multe chestii de văzut / făcut (exceptând tratamentele cu nămol)?!?
Totuși, în Kalitheea există un sit arheologic - templul lui Ammon Zeus, frumos amenajat ce se poate vizita gratuit. Și o bisericuță (Sf. Pantelimon) veche, cu un frumos mozaic.
Plus ceva cluburi de noapte - dar nu suntem fani, nu?
Da, e drept că sunt relativ puține locuri și lucruri interesante, dar e totuși vorba despre un sat...
În ceea ce privește prețurile - mie mi s-au părut fix la fel cu cele din alte locuri vizitate recent pe Kassandra.
Așadar, cu regret, mă văd nevoit să nu achiesez la cele de mai sus.
- Sep.2021 Scurtă vizită la locașul zeilor din Kallithea — scris în 21.09.21 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Jun.2021 O saptamana in Kallithea, Kassandra si imprejurimi - Haideti cu mine! — scris în 10.08.21 de Anduise din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Vacanta iunie 2021 Kalithea — scris în 14.06.21 de mirandolina din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Totul la superlativ — scris în 06.07.20 de ux115902 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Hai in Halkidiki! — scris în 13.08.17 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- May.2016 Experienta greceasca — scris în 19.06.16 de Valistapanu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Stațiune neîngrijită — scris în 11.08.15 de Princes din TIMISOARA - nu recomandă