Vacanta de vis
am plecat cu avionul Timisoara-Roma-Palermo-Lampedusa, cost bilete luate din timp 750 e.
La coborarea din avion la destinatie am crezut ca am ajuns pe alta planeta. Palmieri, leandrii infloriti, ficusi cat casa ne-au intimpinat la iesirea din aeroport.
Am ajuns pe plaja nerabdatori si am avut parte de o alta surpriza placuta: apa de cristal, nisip alb curat, plaje mici dar multe restaurante la tot pasul care te imbiiau cu mirosuri de peste la gratar. (recomand peste cernia, spada, dorada, raci adica astice, aragoste etc). ar fi de spus atat de multe, mai bine las pozele sa vorbeasca.
Este o destinatie pentru familisti dornici de relaxare.
Un minus este lipsa discotecilor si a sporturilor nautice, (doar croaziere si scufundari).
Speram sa ne intoarcem cat de curand.
Trimis de mircea35 in 13.07.13 20:41:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: RIMINI, CESENA, ROMA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mircea35); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Excelentă, inedită recomandarea. Păcat că nu ne-ai scris mai multe (ce variante de cazare sunt e acolo? voi unde ați fost cazați? etc) și - mai ales - că nu ai încărcat și un set de fotografii...