![](/images/printer_off_32.png)
Din fericire avem o cativa prieteni in Geneva, prieteni la care mergem in vizita odata la cativa ani.
Geneva este un oras extraordinar, cu multa verdeata (parcuri de agrement, gradiana botanica, parcul trandafirilor, etc), muzee (muzeul crucii rosii), sediu ONU, lacul genevei cu celebra fantana arteziana, fabrica de ceasuri Rolex (aflata la intrarea in cartierul ONEX (de fapt un mic fost orasel inghitit de Geneva) si multe banci si magazine de lux.
Va recomand cu caldura vizitarea acestui oras.
Trimis de matrix74 in 11.08.10 19:15:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ELVEȚIA. A mai fost în/la: Zurich, Zermatt, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (matrix74); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Doar atat ?! Nici n-am inceput bine ca s-a terminat...Cu ce mijloc de transport ati fost ? Drumul cum a fost ? Oamenii sunt amabili?
Noi poate nu o sa ajungem si mi-ar place si mie sa citesc de la cei care au fost. Prea ...telegrama...
- Apr.2019 Geneva - sobra si cosmopolita — scris în 09.05.19 de Bujie din PITESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Geneva – pur și simplu — scris în 20.12.18 de Mitica49 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Geneva, orasul vazut de sus, de la Saleve — scris în 01.09.17 de kikiritzi din BRăDENI [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Culorile Genevei — scris în 18.02.19 de glcitizen din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Geneva, la pas — scris în 29.08.15 de melena din BRăILA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Geneva - grandoare, pace şi credinţă — scris în 16.05.13 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Geneva, cea cu vino'ncoa, la ceas de inserare — scris în 02.02.12 de ileanaxperta* din BUCURESTI - RECOMANDĂ