Cascada Pişoaia, o cascada frumoasa
Intr-o zi am vazut la televizor un reportaj despre Cascada Pisoaia, imaginile ne-au impresionat si am hotarat sa mergem sa o vizitat.
Cascada Pisoaia este in judetul Alba, comuna Vidra, localitatea Nemesi. Noi am plecat pe traseul Rm. Valcea – Sibiu – Alba Iulia – Zlatna – Abrud – Campeni – Vidra. Se merge cu masina pana in satul Nemesi este un indicator la catre cascada, si dupa ce parchezi mai mergi pe jos vreo maxim 10 minute pe urma apare in fata o priveliste cu cascada de neimaginat. (vezi poze).
In zona am vazut si unele pensiuni, una chiar langa cascada... In apropiere se afla comuna Avram Iancu unde se afla casa memoriala, muntele Gaina unde are loc faimosul targ de fete, si la 40 km localitatea Tebea unde se gasesc Gorunul lui Horea si mormantul lui Avram Iancu.
Trimis de zlatna in 07.10.14 20:55:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VIDRA [AB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Descoperă Cascada Pişoaia şi Dealul cu Melci, VIDRA [AB]" (nou-creată pe sait)
- Aug.2019 Cascada de la Vidra (Pișoaia) și alte obiective turistice — scris în 01.11.19 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Cascada Pișoaia Vidrii, sat Nemeși, com. Vidra, Munții Apuseni. Dealul cu melci — scris în 13.12.18 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Dealul cu melci - vizitati repede până nu dispare! — scris în 21.10.17 de Miriam din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Dealul cu Melci și Cascada Miresii - cuplul superb cu care Dumnezeu a binecuvântat Țara Moților — scris în 21.07.17 de sunflower din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Oct.2014 O cascadă minunată şi un 'Deal'... altfel — scris în 17.12.15 de urjanclaudiu din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Încăpăţânatele fete de piatră – Cascada Pişoaia - Apuseni — scris în 07.04.13 de Utube din ARAD - RECOMANDĂ