Am vizitat ca in fiecare an Bucovina, de aceasta data am ajuns in Comuna Straja, aflata la 15 km de Radauti Bilca, aflata la 10 km de Radauti, spre Putna.
Aici am vizitat o casa traditionala veche, transformata in muzeu popular, unde am putut vedea o multime de haine populare vechi, tot felul de tesaturi, obiecte de uz casnic si gospodaresc folosite demult in satul romanesc din Bucovina.
Trimis de cristi82d in 29.08.10 17:23:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristi82d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu ştiu de ce eşti aşa zgârcit cu cuvintele, în condiţiile în care, urci nişte poze excelente.
mutat la "Descopera Bucovina", cred ca se incadreaza perfect la aceasta sectiune.
Chiar ca sunt deosebite fotografiile, ai fi putut descrie mai amanuntit!
Spune-mi unde se afla exact in Com. Straja? E cam ambiguu din review.
Felicitari pentru fotografii!
retras punctele standard acordate de program acestui reveiw; eventuala completare cu detalii le poate repune "in functiune"
Am văzut că şi in celelalte reviw-uri tot aşa de succint eşti. Încearcă să descrii mai pe larg locurile pe unde ai fost.
Casa este a unei rude mai indepartate, ma voi interesa de locatia exacta si va voi transmite, se viziteaza din cate am inteles, chiar are anumite articole de vanzare
Rectific. Este vorba de comuna suceveana Bilca, aflata la 10 km de Radauti, se merge pe soseaua care duce spre Putna, dupa ce se trece peste raul Suceava faceti in partea dreapta si intrati in comuna Bilca. Casa este amplasata in centrul comunei, langa biserica din sat.
- Aug.2023 Redescoperind Bucovina. Partea III — scris în 25.08.23 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Redescoperind Bucovina. Partea II — scris în 22.08.23 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Redescoperind Bucovina. Partea I — scris în 21.08.23 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 După 20 de ani în frumoasa Bucovină — scris în 19.08.23 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Esentele scumpe se tin in sticlute mici! — scris în 23.06.22 de liviu49 din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Natura si spiritualitate in Bucovina — scris în 05.09.20 de geani anto din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Bucovina minunata — scris în 01.12.19 de MadalinaLicu din BUCURESTI - RECOMANDĂ