O capitală aerisită!
Bratislava - o capitala aerisita. Nu ma pricep la cuvinte, dar pot sa va spun ca merita vizitat acest mic si frumos oras.
Ceea ce m-a impresionat cel mai tare a fost castelul. Situat pe un deal, cu o priveliste asupra orasului, a fost locul care ne-a incarcat cu energie.
Centrul vechi, foarte dragut si curat.
Locuri de parcare sunt, cele mai multe cu plata, ce-i drept. Noi am fost norocosi, luandu-ne dupa GPS si ajungand pe o straduta foarte aproape de centrul vechi, unde parcarea era gratuita.
Daca doriti sa vedeti, pozati o panoramica de sus a orasului, nu ratati UFO, o " farfurie zburatoare" care se afla la mijlocul podului care trece peste Dunare (nu aveti cum sa o ratati). Este foarte aproape de castel.
Un alt obiectiv turistic este biserica Albastra.
Cam asta am vizitat noi in cateva ore in Bratislava.
Trimis de sdanutza in 30.11.17 23:25:31
- A fost prima sa vizită/vacanță în SLOVACIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sdanutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Bratislava — scris în 28.08.23 de Opelantara din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Bratislava - atenție la hoții de buzunare — scris în 04.01.23 de mihai007 din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2019 Piata de Craciun din Bratislava si vizita obiectivelor din capitala slovaca — scris în 14.12.19 de Patrim din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2018 O vizită prea scurtă — scris în 03.07.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Am fost la Bratislava — scris în 31.08.17 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Impresii proaspete din Bratislava — scris în 11.04.17 de c_marika22 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Nov.2016 Am plecat la Viena si am vizitat Bratislava - 3 capitale, o singura zi — scris în 16.11.16 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ